vineri , 1 decembrie 2023

Arhivă etichete: retele de socializare

Abonare RSS

Studiu: cu cât petreci mai mult timp în social media, cu atât devii mai deprimat

foto Cu cât petrec mai mult timp în social media, cu atât oamenii – în special adulții tineri – devin mai deprimați, arată un nou studiu. La această analiză au participat 1.787 de adulți cu vârste cuprinse între 19 și 32 de ani, iar dintre aceștia, cei care petreceau mai mult timp în rețelele de socializare erau de 2,7 ori ... Citeşte mai departe »

Catherine Deneuve critică starurile care își publică viața intimă pe rețelele sociale

Foto: famebiography.net Celebritățile de azi i-au furat publicului șansa de a visa cu ochii deschiși, prin faptul că le oferă prea multe informații despre viețile lor private, crede actrița Catherine Deneuve, prezentă zilele acestea cu pelicula La Tête Haute la Festivalul de Film de la Cannes. Artista franceză este de părere că starurile ar trebui să păstreze o aură de ... Citeşte mai departe »

Cum știe Facebook ce reclame să ne arate, în funcție de site-urile pe care le accesăm

Foto: jerrybanfield.com O nouă politică Facebook permite companiei să ne urmărească activitatea pe Internet, chiar și atunci când nu suntem online pe rețeaua de socializare, și toți utilizatorii au „acceptat-o” automat. Vi s-a întâmplat să accesați site-ul unui magazin, iar apoi să vedeți tocmai reclame ale acelui magazin afișate pe profilul vostru de Facebook? Dacă v-ați întrebat de unde știe Facebook ... Citeşte mai departe »