duminică , 2 octombrie 2022

Arhivă etichete: reteta paste

Abonare RSS

Ce înseamnă fericirea pentru Meryl Streep: dragoste, sex și mâncare

foto Se vorbește atât de mult despre ideea de „fericire”, și fiecare dintre noi și-a stabilit, probabil, propria definiție a ei. Pentru unii înseamnă succes profesional și financiar, plus o viață de familie așa cum au visat-o. Pentru alții, pare mult mai ușor de atins, pentru că o rezumă la lucruri mai accesibile. Meryl Streep este unul dintre acei oameni ... Citeşte mai departe »

Paste în sos de roşii, cu ciuperci şi brânză

Gătim azi ceva rapid şi bun! Pastele merg grozav cu sos de roșii, așa că vă propun o rețetă delicioasă! Cu fac eu pastele astea? Vă zic imediat! Pun cinci gogoloaie de paste late la fiert, timp de șapte minute. Separat, pregătesc sosul: amestec sosul de roşii cu sare, piper, oregano, busuioc şi rozmarin. Curăț şi patru-cinci căţei de usturoi, ... Citeşte mai departe »

Spaghetti al pomodoro, mâncarea favorită a lui Audrey Hepburn

De la Roma la New York, milioane de oameni din lumea întreagă adoră mâncarea italienească pentru gustul ei savuros și modalitățile ușoare și rapide de preparare. Rețetele sunt la îndemâna tuturor, așa încât oricine poate găti o farfurie de paste, important este doar să folosim cele mai bune și proaspete ingrediente. Astăzi, LaRevista.ro vă reamintește modul de preparare al spaghetelor ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus