vineri , 16 aprilie 2021

Arhivă etichete: retete Jamie Oliver

Abonare RSS

De Food Revolution Day, Jamie Oliver cere educaţia alimentară în şcoli

Foto: Sam Robinson Vineri, 15 mai 2015, România sărbătoreşte alături de întreaga lume Food Revolution Day, alăturându-se iniţiativei lui Jamie Oliver de a celebra plăcerea de a găti şi de mânca sănătos. Anul acesta, miza celebrului bucătar este introducerea educaţiei alimentare ca materie de studiu în şcoli, aşa că a lansat o petiţie online ce a fost semnată până în acest moment de peste 936.000 ... Citeşte mai departe »

Pui la tavă, după o rețetă de Jamie Oliver

Foto: © Jamie Oliver Enterprises (2013 Save with Jamie), David Loftus Toată lumea are nevoie de o rețetă fundamentală precum aceasta – e genul de masă de rezervă pe care o pregătești atunci când timpul nu-ți este deloc aliat. Un caz în care, pur și simplu, aduni ingrediente ce îți plac foarte mult, apoi doar le rupi, le combini, le ... Citeşte mai departe »

„Gătește în 15 minute cu Jamie”: rețete bune și rapide, în noua carte a celebrului bucătar

Până pe 24 noiembrie, Curtea Veche Publishing își aşteaptă cititorii la Târgul Internațional Gaudeamus – Carte de învăţătură (Pavilion Central Romexpo București). Printre noutățile editoriale pregătite pentru această ediție a târgului se numără şi una dintre cele mai așteptate cărți de bucate ale lui Jamie Oliver, „Gătește în 15 minute cu Jamie”, o carte revoluţionară care ne dovedeşte că este posibil ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus