vineri , 18 iunie 2021

Arhivă etichete: retro

Abonare RSS

Misterioasa Marlene

Ar putea fi oricine. Cine ar putea spune cu siguranță că blonda cu picioare atât de frumoase, blonda care privește în jos, cu parul acoperindu-i fața, este chiar Marlene Dietrich? Și, totuși, la o privire mai atentă, îi remarcăm senzualitatea inconfundabilă, aerul acela misterios, nemaiîntâlnit, parcă, la nicio altă divă. E ea, fără urmă de îndoială. Fotografiată de Milton Greene, ... Citeşte mai departe »

John Lennon și Mick Jagger: imaginați-vă trecutul

Două figuri emblematice ale culturii pop: John Lennon și Mick Jagger, fotografiați de Ron Galella, în 1974. Ne întrebăm care era starea lor de spirit în momentul în care au fost surprinși pe filmul foto, ce conținea schimbul de replici dintre ei. Ce-i spusese visătorul de la Beatles excentricului de la Rolling Stones – îl întrebase ceva și aștepta un ... Citeşte mai departe »

Marii cuceritori: fotografii speciale cu cei mai șarmanți actori de la Hollywood

De la James Dean la Jude Law, Hollywood ne-a oferit constant figuri masculine memorabile. Fiecare generație și-a avut frumoșii ei, care și-au cucerit publicul prin rolurile intrate în istorie, iar audiența feminină, prin charisma care i-a propulsat la statutul de sex-simboluri. Revista Vanity Fair ne amintește de marii cuceritori din Cetatea Filmului – chiar dacă-i omite pe mulți dintre ei ... Citeşte mai departe »

Călătorie în timp: cum arătau Londra, Parisul sau Madridul în secolul trecut

V-ați întrebat vreodată cum arăta Tower Bridge din Londra în 1939? Sau ce farmec avea New York-ul în anii ’20? Vă invităm la o călătorie în timp, prin intermediul unei colecții de fotografii rare, realmente fascinante. Notre Dame – surprinsă în anul 1903,  Chicago – fotografiat în 1904 sau Turnul Eiffel – imortalizat la început de secol trecut sunt doar ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus