vineri , 23 iulie 2021

Arhivă etichete: revista

Abonare RSS

De Thanksgiving

Ce mi-a plăcut cel mai mult azi: că ne-am întâlnit cu mare parte din familia lui Paul – ne-au invitat la prânzul de Ziua Recunoștinței și am petrecut câteva ore împreună. Nu suntem apropiați, suntem mai degrabă ca niște cunoștințe, aici relațiile de familie sunt altfel. Dar m-am bucurat să-i văd și să stau la masă cu ei, să-i cunosc ... Citeşte mai departe »

Privește lumea altfel: mood board de octombrie

fotografii: Pinterest, Tumblr Citeşte mai departe »

Biroul de marți după-amiaza

În fiecare marți, ăsta e biroul meu pentru câteva ore, cât Paul e în studio și produce emisiunea lui de radio / The Paul Leslie Hour. E o terasă liniștită și primitoare, care dă spre o zonă împădurită – un lucru comun la casele din Atlanta, supranumit „orașul din pădure”. Dacă mă-ntrebați, asta aș vrea să fac toată ziua: să ... Citeşte mai departe »

Angelina Jolie și Brad Pitt, în Vanity Fair Italia

Frumoși și faimoși: Angelina Jolie și Brad Pitt. Fotografia a apărut pe coperta ediției de noiembrie 2015 a revistei Vanity Fair Italia și este realizată de cunoscutul artist Peter Lindbergh. Citeşte mai departe »

Tina Turner, pentru prima dată pe coperta Vogue, la 73 de ani

Tina Turner este vedeta ediției de aprilie a revistei Vogue Germania, pentru celebra artistă fiind o premieră faptul că se află pe coperta acestei publicații. Fotografia de pe prima pagină este însoțită de textul „Simply the best”, titlul hitului cu care Tina și-a cucerit publicul. La 73 de ani, artista este cea mai în vârstă vedetă care apare vreodată pe ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus