luni , 30 noiembrie 2020

Arhivă etichete: Richard Burton

Abonare RSS

Cum a schimbat Elizabeth Taylor regulile jocului la Hollywood

„După ultima numărătoare, există șase oameni în lume care creează agitație în jurul lor prin simplul fapt că se mișcă. Aceștia sunt Papa, președintele Reagan, Michael Jackson, Jacqueline Onassis, Frank Sinatra și Elizabeth Taylor”. Afirmația lui Jon Anderson, de la Chicago Tribune, datează din 1987, dar fascinația pe care o stârnesc acești oameni e azi mai vie decât ei. Gândiți-vă ... Citeşte mai departe »

Fotografie inedită cu Elizabeth Taylor și Richard Burton, expusă la Londra

O fotografie inedită cu Elizabeth Taylor și Richard Burton, realizată la începutul poveștii lor de dragoste, va fi prezentată în premieră publicului larg în cadrul unei expoziții ce va avea loc la National Portrait Gallery din Londra. Instantaneul a fost realizat de fotograful Michael Peto, în octombrie 1963, la scurt timp după ce Taylor și Burton își începuseră relația, informează ... Citeşte mai departe »

Richard Burton va avea o stea lângă cea a lui Liz Taylor, pe Hollywood Walk of Fame

Actorul Richard Burton va primi, pe 1 martie, de ziua Țării Galilor, o stea pe aleea celebrităților de la Hollywood, așezată lângă cea a actriței Elizabeth Tayor, marea dragoste a actorului. Evenimentul coincide cu cea de-a 50-a aniversare a filmului „Cleopatra”, ai cărui protagonişti au fost Richard Burton şi Elizabeth Taylor şi care a însemnat debutul poveştii lor de iubire ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus