duminică , 25 iulie 2021

Arhivă etichete: Robert Redford

Abonare RSS

O fotografie: Robert Redford

Robert Redford, surprins aici de fotograful Oscar Abolafia, cunoscut pentru cadrele sale memorabile cu artiști de la Hollywood. „Icons by Oscar”, cartea pe care tocmai a lansat-o, cuprinde câteva dintre fotografiile sale cele mai reușite, cu oameni precum Elvis Presley, Liz Taylor, Audrey Hepburn sau Harry Belafonte. Instantaneul de mai sus a fost publicat recent în revista Vanity Fair. Citeşte mai departe »

Robert Redford and Morgan Freeman: a memorable dialogue

foto – You think the dead really care about our lives? – Yeah, I think they do. I think they forgive us our sins. I even think it’s easy for them. – Griff said you had a dream about flying. – Yeah. I got so high, Einar, I could see where the blue turns black. From up there, you could ... Citeşte mai departe »

Aproape de Africa: Karen Blixen și bufnița ei, Minerva

Foto: pinterest.com Scriitoarea daneză Karen Blixen, fotografiată alături de animalul ei de companie, bufnița Minerva, în casa ei de la poalele dealurilor Ngong din Kenya. Astăzi, locuința în care artista a trăit între 1914 și 1931, situată în apropiere de Nairobi, este unul dintre cele mai vizitate muzee din țară. Karen Blixen s-a născut la Rungsted, lângă Copenhaga, într-o familie ... Citeşte mai departe »

„The Way We Were”: Barbra Streisand și Robert Redford

Foto: people.com „Nu le-am cerut să pozeze astfel, așa s-a întâmplat. Am lucrat pentru filme în care se putea simți că nu exista niciun fel de conexiune între actorii principali. Dar Barbra și Robert au avut chimie”, declară fotograful Steve Schapiro, care i-a fotografiat pe platourile de filmare ale peliculei „The Way We Were”, în 1973. Cadrul de mai sus a ... Citeşte mai departe »

Robert Redford și momentul său de liniște

Un moment de dulce relaxare: Robert Redford, alături de pisica lui, făcând o pauză în timpul lecturii unui scenariu. Instantaneul a fost realizat în 1969. Foto: tumblr.com Citeşte mai departe »

Bonjour, Robert Redford. Un gentleman la Paris

Sunt oameni peste care timpul nu lasă decât acele urme care-i fac mai frumoși, mai profunzi, mai bogați. Robert Redford este, cu siguranță, unul dintre ei. Legendarul actor a fost surprins, ieri, în timpul unei plimbări prin Paris, iar apariția sa avea aerul romantic al unei epoci trecute, pe care reușește să o mențină vie și fermecătoare, la 76 de ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus