joi , 29 iulie 2021

Arhivă etichete: Robin Williams deces

Abonare RSS

Corpul lui Robin Williams a fost incinerat. Cenușa, împrăștiată în Golful San Francisco

Trupul neînsuflețit al actorului Robin Williams, care s-a sinucis pe 11 august, a fost incinerat, iar cenușa a fost împrăștiată în Golful San Francisco, în largul coastei Marin County, în apropiere de locuința din Tiburon a starului.  Corpul lui Robin Williams a fost incinerat a doua zi după moartea sa, la scurt timp după ce medicii au efectuat autopsia, informează contactmusic.com. ... Citeşte mai departe »

Robin Williams suferea de maladia Parkinson, dezvăluie soția sa

Robin Williams se confrunta cu primele simptome ale maladiei Parkinson, în ultima perioadă, a dezvăluit soția sa, Susan Schneider, într-un comunicat dat publicității joi. Actorul suferea de anxietate și depresie, dar starea sa era „perfect lucidă” când a murit, a adăugat Schneider, făcând referire la faptul că starul american nu mai consuma alcool sau droguri. Susan Schneider spune că soțul ... Citeşte mai departe »

Robin Williams și gorila Koko – VIDEO

S-au cunoscut în 2001, la The Gorilla Foundation din California, unde Robin Williams a făcut o vizită, și au devenit pe loc prieteni. S-au jucat, s-au gâdilat, ea s-a probat cu ochelarii lui, iar la final, s-au îmbrățișat ca și cum s-ar fi știut dintotdeauna. Actorul și gorila Koko, într-o înregistrare emoționantă. „Koko s-a simțit imediat legată de Robin. Ca ... Citeşte mai departe »

Actorul Robin Williams a murit. Ipoteză: sinucidere prin asfixiere

Actorul american Robin Williams, celebru mai ales pentru rolurile sale din filmele „Mrs.Doubtfire”, „Good Will Hunting” și „Cercul poeților dispăruți”, a murit luni, în jurul prânzului, la reședința sa din Tiburon, California, iar prima ipoteză a poliției este cea a sinuciderii. Un comunicat al poliției din Marin County (California) informează că „un individ de sex masculin, declarat mort la ora ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus