joi , 30 noiembrie 2023

Arhivă etichete: rochie

Abonare RSS

Ce să faci când simți că nu mai poți

foto: „Noapte înstelată”, de Vincent van Gogh Nu trec prin cea mai fericită etapă a vieții mele, ba chiar dimpotrivă. Anul trecut am emigrat în Statele Unite, pentru că m-am îndrăgostit aici și mi s-a părut cel mai bun motiv pentru a mă muta la capătul lumii. Vedeți, pentru unii, America poate fi începutul lumii, pentru mine a ajuns, în ... Citeşte mai departe »

Foto: cum arată rochia ecologică de mireasă

Rochia de mireasă din materiale neconvenționale, realizată de o echipă de studenți ai Facultății de Arte Vizuale și Design din Iași, este cea mai admirată piesă expusă în cadrul târgului de nunți Expo Ideal Mariaj, care are loc, în acest weekend, în capitala Moldovei. Organizatorii târgului care se desfășoară la Sala Polivalentă, și-au dorit să surprindă publicul ieșean printr-o serie ... Citeşte mai departe »

Rochia cu 7.000 de perle, atracția specială a târgului Expo Ideal Mariaj Iași

Vizitatorii târgului de nunți Expo Ideal Mariaj, care va avea loc în acest weekend în premieră la Iași, la Sala Polivalentă, vor avea prilejul să admire una dintre cele mai spectaculoase creații născute vreodată în moda autohtonă: rochia Marithe, împodobită cu 7.000 de perle naturale, pe care actrița Cătălina Grama, alias Jojo, a purtat-o pentru coperta celei mai recente ediții ... Citeşte mai departe »

Element inedit la Expo Ideal Mariaj Iași: rochia de mireasă din hârtie, plastic și staniol

Cel mai important târg de nunți din țară, Expo Ideal Mariaj, ajuns la cea de-a noua ediție, se desfășoară anul acesta, în perioada 29 – 31 martie, pentru prima oară la Iași, la Sala Polivalentă. În cadrul evenimentului, vizitatorii vor putea admira o piesă vestimentară realmente inedită: o rochie de mireasă realizată din hârtie, plastic și staniol. Câțiva studenți ai ... Citeşte mai departe »

Christina Applegate s-a căsătorit într-o rochie semnată de Maria Lucia Hohan

Actriţa Christina Applegate s-a căsătorit, sâmbătă, cu muzicianul Martyn LeNoble, și a purtat la nuntă o ţinută creată de designerul român Maria Lucia Hohan. Evenimentul, extrem de discret, a avut loc la reședința din Los Angeles a cuplulu, informează revista People.  Actriţa a purtat o ţinută a designerului Maria Lucia Hohan, iar verighetele sunt marca Neil Lane. Acesta este al ... Citeşte mai departe »