marți , 22 iunie 2021

Arhivă etichete: rochii

Abonare RSS

Top 3: cele mai sexy ținute din garderoba unei femei

foto Ar fi trebuit să întreb câțiva prieteni bărbați care li se par lor cele mai sexy piese vestimentare pe care le poate purta o femeie. De fapt, l-am și întrebat pe unul – pe Florin Chilian, într-un interviu mai vechi – și mi-a spus că rochia e cea mai sexy piesă de îmbrăcăminte. Până-i mai întreb și pe alții, ... Citeşte mai departe »

Târgul de nunți Expo Ideal Mariaj are loc, în premieră, la Iași

Cel mai important târg de nunți din țară, Expo Ideal Mariaj, ajuns la cea de-a noua ediție, se desfășoară anul acesta, în perioada 29 – 31 martie, pentru prima oară în capitala Moldovei. La Sala Polivalentă din Iași, vizitatorii vor avea ocazia să descopere cele mai noi colecţii vestimentare, pentru miri şi mirese, rochii de seară, iar, de la specialiştii ... Citeşte mai departe »

Ce ținute au purtat starurile la premiile Oscar 2013

Multașteptata ceremonie de decernare a premiilor Oscar a avut loc, duminică, la Dolby Theatre din Los Angeles, unde covorul roșu a fost, ca întotdeauna, gazda a zeci de staruri și personalități din lumea artistică. Ținutele exclusiviste, realizate de mari case de modă, nu au lipsit din peisajul strălucitor nici anul acesta, chiar dacă unele dintre ele n-ar fi putut lua ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus