vineri , 22 octombrie 2021

Arhivă etichete: rock

Abonare RSS

Joe Satriani, rock instrumental de zile mari la Sala Palatului

Joe Satriani a susținut aseară un concert de zile mari la Sala Palatului. Aflat pentru prima oară în România, rockstarul și-a pus serios la lucru cele patru celebre chitare Ibanez create special pentru el. O sală arhiplină a aplaudat îndelung piese pe care românii le aveau gravate în suflet și le așteptau live de ani întregi, de la „Always With ... Citeşte mai departe »

„Aproape de voi”: Concert extraordinar Cargo, în Piața Constituției

Legendara trupa Cargo a susţinut sâmbăta trecută un concert incendiar în Piaţa Constituţiei, în cadrul evenimentului „Iubim 2 Roţi”, o campanie de conştientizare a prezenţei vehiculelor pe două roţi în trafic – fie ele biciclete, mopede sau motociclete. „Suntem mândri că am participat la acest eveniment, mai ales că noi suntem pasionaţi de ciclism sau motoare”, a spus Adrian Barar, ... Citeşte mai departe »

Concert Apocalyptica, joi seară, la TVR 2

Joi, 28 februarie, de la ora 23.00, TVR 2 va difuza în premieră cea de-a doua parte a concertului susţinut anul trecut de trupa Apocalyptica la Bucureşti şi înregistrat în exclusivitate de TVR 2 în 13 mai 2012 la Arenele Romane. Prima parte a spectacolului a fost difuzată în premieră de TVR 2 în 11 ianuarie şi fost precedată de ... Citeşte mai departe »

Trooper & Iris la Arenele Romane, un „must see” al sezonului de primăvară

Dacă tocmai vă faceţi agenda cu evenimentele rock ce nu trebuie ratate în primăvara acestui an, iată cel puţin patru motive pentru a poziţiona concertul Trooper & Iris de la Arenele Romane în fruntea listei: 1. Pe 5 aprilie, la Arenele Romane, va fi pusă în scenă cea mai grandioasă producţie semnată de Trooper. Pe lângă muzică pe cinste, showul ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus