vineri , 17 septembrie 2021

Arhivă etichete: Romania TV

Abonare RSS

Laura Chiriac și Victor Ciutacu: „Lucrăm împreună, ne enervam împreună, ne bucurăm împreună”

Formează cel mai proaspăt și mai inedit cuplu de realizatori TV. Sunt două caractere puternice și diferite, însă dornice să se întâlnească la mijlocul unui drum nou, pe care-l construiesc împreună, patru seri pe săptămână, în fața telespectatorilor. I-am invitat pe Laura Chiriac și Victor Ciutacu – gazdele „Ediției de seară” de la România TV – la un interviu care-i ... Citeşte mai departe »

E oficial: Laura Chiriac și Victor Ciutacu realizează „Ediția de seară”, la România TV

Cel mai nou cuplu de televiziune și-a oficializat, de azi, relația profesională: Laura Chiriac și Victor Ciutacu vor realiza, de acum înainte, „Ediția de seară”, la România TV. Cei doi jurnaliști au testat deja formatul, în ultimele trei săptămâni, iar audiențele înregistrate până acum atestă că publicul îi preferă împreună, și nu separat. „Cuplul pare să se fi închegat, cifrele ... Citeşte mai departe »

Tudor Gheorghe, invitat special la „Tonomatul lu’ Ciutacu”, pe România TV

Victor Ciutacu revine, după vacanța de Paște, la postul România TV, cu emisiunea sa, „Tonomatul lu’ Ciutacu”, unde în seara aceasta, de la ora 21.00, îl are invitat pe maestrul Tudor Gheorghe. „L-am invitat prima oară când lucram pentru Antena 2. Fugeau de el titanii vorbăriei ca de dracu’. Cică era demodat şi nu făcea audienţă. Am rezonat din prima. ... Citeşte mai departe »

„Tonomatul lu’ Ciutacu”: jurnalistul debutează, astăzi, la România TV

Victor Ciutacu debutează, în această seară, de la ora 21.00, la postul România TV, cu emisiunea „Tonomatul lu’ Ciutacu”. „Emisiune – premieră, cu invitat premier” este promo-ul primei ediții a emisiunii moderate de cunoscutul jurnalist, care va dialoga, în prima lui seară în direct la România TV, cu prim-ministrul Victor Ponta. „Băsescu și Ponta se înțeleg pe procedura de propunere ... Citeşte mai departe »

EXCLUSIV. Victor Ciutacu, despre plecarea din Intact: Dacă eram atât de important, poate că nu mă pierdeau

La doar o zi după ce și-a anunțat, pe blog, demisia din Intact, Victor Ciutacu ne-a acordat un interviu exclusiv, în care vorbește despre motivele care l-au determinat să lase în urmă cei nouă ani petrecuți în trustul patronat de Dan Voiculescu. Jurnalistul vorbește, cu obișnuita sa franchețe, despre problemele cu care se confruntă instituția media în care a activat ... Citeşte mai departe »

Victor Ciutacu părăsește trustul Intact: „Presa scrisă e un capitol, aproape sigur, închis pentru mine”

Jurnalistul Victor Ciutacu a anunțat, astăzi, pe blogul său, că părăsește trustul Intact, după nouă ani în care a lucrat în această instituție media. Ciutacu a luat această decizie în favoarea televiziunii România TV și spune că presa scrisă, care trece printr-o perioadă extrem de grea, este un domeniu, „aproape sigur”, închis pentru el. „Se termină un ciclu profesional şi ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus