vineri , 3 februarie 2023

Arhivă etichete: romantic

Abonare RSS

Un gând: Acción Poética

foto Citeşte mai departe »

Îmbrățișare pe malul Senei

„Îmbrățișare pe malul Senei”, fotografie de Fred Van Schagen, 1954 Citeşte mai departe »

La Villette au Jardin: cuib romantic în Normandia

foto Mai rar de găsit un cuib atât de romantic și de intim ca acesta: La Villette du Jardin, o odaie la țară, într-o casă liniștită, înconjurată de o grădină fermecătoare, în Normandia. Proprietate a unui pictor și a soției sale, peisagistă de profesie, casa construită în secolul al 18-lea se află la marginea unui cătun numit La Villette și ... Citeşte mai departe »

London Eye, primăvara. Mic ghid de întâlnire cu romantismul, pe malul Tamisei

London Eye, monstrul de oţel care te întâmpină cât se poate de romantic, cu un culoar de pomi abia înfloriţi. Stranie şi frumoasă alăturare. London Eye este punctul zero, unde se adună toţi turiştii, locul unde cuvântul aflat pe buzele tuturor e „Sorry Mis/Mister”, indiferent de limba vorbită la telefon sau cu prietenii, indiferent de culoarea pielii sau mărimea ochilor. Este ... Citeşte mai departe »

Saint Paul de Vence, popas de vis pentru orice turist

Unul dintre cele mai vechi orașe de pe Riviera Franceză, Saint Paul de Vence este o așezare pitorească ce atrage astăzi turiști din lumea întreagă. Saint Paul, cum îi spun pe scurt cunoscătorii, se află în sudul Franței, acolo unde toți visătorii își doresc să se retragă, la un moment dat, și să trăiască la belle vie française. Celebru pentru ... Citeşte mai departe »

Cabral și-a cerut soția de nevastă a doua oară. Andreea: „A fost ca-n filme!”

Cabral, prezentatorul emisiunii „Poveștiri de noapte”, a cerut-o în căsătorie pentru a doua oară pe soţia sa, Andreea, actriţa din „Inimă de ţigan”, de la postul Acasă. Cabral mărturiseşte că totul a început de la un film de dragoste pe care l-a văzut împreună cu Andreea: „Acum vreo câteva luni am văzut cu nevastă-mea un film de dragoste. Ea s-a ... Citeşte mai departe »

Moment de trăit și iubit: un apus de soare în Oia, Santorini

Este una dintre cele mai atrăgătoare destinații ale Greciei, fiind primitoare pentru orice turist iubitor de frumusețe, dar mai ales pentru îndrăgostiți. Parcă special pentru aceștia, natura oferă unul dintre cele mai impresionante spectacole pe care un om le poate urmări într-o viață: apusurile de soare văzute din stațiunea Oia. Dacă v-ați propus să ajungeți în Santorini, iar primul lucru ... Citeşte mai departe »

„It’s Complicated”: Meryl Streep și Alec Baldwin, o pereche explozivă

Dacă n-ați mai văzut de mult un film „de duminică”, pozitiv, amuzant și bine jucat, atunci „It’s Complicated” este alegerea potrivită. O comedie romantică savuroasă, realizată cu umor și naturalețe, de o echipă de actori senzaționali. Scenarista şi regizoarea Nancy Meyers (autoarea poveștilor Ce-şi doresc femeile, Ceva, ceva, tot o ieşi și Vacanţa) ne oferă o comedie despre dragoste, divorţ ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus