sâmbătă , 19 septembrie 2020

Arhivă etichete: Rona Hartner

Abonare RSS

Goran Bregovic la Bucureşti: două categorii de bilete suplimentate

foto Goran Bregovic a dat startul turneului său internaţional, care trece şi prin România, sâmbătă,  29 august, la Arenele Romane din Bucureşti. Turneul poarte sugestiv numele „If you don’t go crazy, you are not normal!” şi trece prin tari precum Italia, Franţa, Elveţia sau Rusia. Biletele VIP şi cele fără loc din fața scenei pentru showul de la Bucureşti au ... Citeşte mai departe »

Goran Bregovic la Bucureşti: Rona Hartner & The Zuralia Orchestra şi Provincialii, invitaţi speciali

Sâmbătă, 29 august, de la ora 17:00, la Arenele Romane, are loc prima ediţie a festivalului intercultural „Baro Foro”. Evenimentul îl are drept invitat pe celebrul artist Goran Bregovic şi Wedding and Funeral Orchestra. Pe lângă Mahala Rai Banda şi Gipsy Casual, organizatorii anunţă încă două nume de renume pe afiş: Rona Hartner & The Zuralia Orchestra şi Provincialii. Biletele ... Citeşte mai departe »

Rona Hartner: „Mă crede lumea nebună, și eu sunt cu capul pe umeri”

  Nici eu nu m-am îndoit vreodată de calitatea ei de artistă. E chiar una pe care o admir dintotdeauna, pentru sinceritatea cu care se dăruiește. RONA HARTNER, la belle tornade brune, într-un interviu inedit, în care vorbește despre lucrurile importante pentru ea și își mărturisește slăbiciunea pentru ciocolată, jazz, tarte cu ananas și stilouri Mont Blanc. Care sunt primele ... Citeşte mai departe »

Ovidiu Lipan Țăndărică a sărbătorit cu fast 50 de ani de activitate

Prima ediţie a Galei „Stele Românești” a avut loc luni, 18 noiembrie, la World Trade Center București. Personalități marcante ale lumii artistice, culturale, politice și din mediul de afaceri au sărbătorit alături de Ovidiu Lipan Țăndărică împlinirea a 50 de ani de activitate artistică. După ce artistul a fost decorat de către doi dintre președinții României – Meritul Cultural în ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus