vineri , 1 iulie 2022

Arhivă etichete: Roxana Iliescu

Abonare RSS

Roxana Iliescu și iubitul ei, Paul Gabor, s-au logodit

Roxana Iliescu și iubitul ei, Paul Gabor, s-au logodit, la sfârșitul lunii mai, prezentatoarea TV anunțând evenimentul, așa cum se face azi, în era rețelelor sociale, pe profilul său de Facebook. „Am spus Da, acum o săptămână, între timp am fost cerută, negociată și arvunită de la mama și de la ambele fete”, le-a spus Roxana prietenilor ei virtuali, publicând ... Citeşte mai departe »

Roxana Iliescu: Top cinci momente fericite din viața mea

Roxana Iliescu, pe care de astăzi o veți putea vedea la TVR 2, ne-a povestit – într-un exercițiu al amintirii la care am provocat-o – care au fost cele mai fericite cinci momente din viața ei, de la cel mai recent, la cel mai îndepărtat. Momentul în care am urcat pe primul podium sportiv din viaţa mea, cel al Concursului ... Citeşte mai departe »

„M Magazin” prezintă cele mai noi știri mondene, la TVR 2

TVR 2 difuzează începând de luni, 11 noiembrie, în fiecare zi, de luni până joi, de la ora 21.30, emisiunea „M Magazin”, a cărei gazdă este Monica Colceriu. Telespectatorii vor avea ocazia de a pătrunde în culisele celor mai importante evenimente mondene din București, vor fi conectați la noutățile din viața vedetelor showbizului românesc și vor putea urmări declarații în ... Citeşte mai departe »

„Regină”, pe marile ecrane: Roxana Iliescu debutează în cinema

Din 4 octombrie, odată cu premiera animației Justin și cavalerii în România, Roxana Iliescu debutează pe marile ecrane în interpretarea frumoasei și carismaticei Regine a unui regat măreț, numai în cinematografe. Frumoasa Regină (Roxana Iliescu) a suferit teribil după moartea Regelui său iubit și a fost marcată definitiv de acestă întâmplare. Așa se face că pentru a preveni tragediile din ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus