luni , 2 august 2021

Arhivă etichete: Russell Crowe

Abonare RSS

„Mumia“ sau ce poveste a devenit cariera lui Tom Cruise

foto Vine o vreme în viața oricărui actor sexy, fițos și faimos de la Hollywood când i se propune un scenariu absolut idiot, iar el se vede nevoit să îl accepte, din motive știute doar de el și de primele lui fire de păr alb. Sau acceptă poate pentru că un alt actor, chiar mai bine cotat decât el la ... Citeşte mai departe »

„Super băieţi“ şi-un film aproape super

foto Dacă vreţi să vedeţi un Russell Crowe cu burtă de bere şi un Ryan Gosling care merită toţi banii, mergeţi să vedeţi „The Nice Guys”, în traducere aproximativă şi care, ca de obicei, sună ca naiba în română, „Super băieţi“. Acţiunea e, pe scurt, următoarea (citez din Cinemagia, dar e 12 noaptea când scriu, mi-e somn, mă înţelegeţi): acţiunea ... Citeşte mai departe »

Cea mai emoționată actriță din istoria premiilor Oscar – VIDEO

foto Probabil că nu a existat niciodată, în toată istoria premiilor Academiei Americane de Film, o actriță atât de emoționată în urma câștigării statuetei aurite. Halle Berry, prima actriță de culoare care a primit un premiu Oscar, a fost atât de surprinsă când Russell Crowe i-a anunțat numele, încât a început să plângă și nu a putut vorbi în primele ... Citeşte mai departe »

Colin Farrell face miracole într-o „Poveste de iarnă”

Plasat într-un New York mitic şi traversând mai bine de un secol, Poveste de iarnă este un film romantic despre miracole, iubiri predestinate şi eterna luptă între bine şi rău. Distribuit de MediaPro Distribution, filmul a avut premiera în cinematografele din ţară pe 14 februarie. În rolurile principale îi regăsim pe Colin Farrell, Jessica Brown Findlay, câştigătoarea premiului Oscar Jennifer ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus