marți , 31 martie 2020

Arhivă etichete: Ryan Reynolds

Abonare RSS

,,Hitman’s Bodyguard: Care pe care”: Ryan Reynolds şi Samuel L. Jackson, în comedia sezonului

Un cuplu neaşteptat, o asociere explozivă de talent şi chimie, Ryan Reynolds şi Samuel L. Jackson fac echipa pe marile ecrane din 1 septembrie în comedia care a cucerit box office-ul american şi a fost considerată drept una dintre cele mai plăcute surprize ale sezonului, ,,Hitman’s Bodyguard: Care pe care”. Distribuţia filmului este una excepţională şi graţie actorilor Salma Hayek ... Citeşte mai departe »

Kevin Costner este ,,Criminal”, din 15 aprilie, pe marile ecrane

Cu o distribuţie impresionantă, care îi aduce împreună pe Kevin Costner, Ryan Reynolds, Gary Oldman, Tommy Lee Jones şi Gal Gadot, filmul ,,Criminal” duce suspansul la cote maxime, din 15 aprilie, în cinematografele din toată ţara. Despre provocările acceptate odată cu rolul său din ,,Criminal” Kevin Costner declară: „Sunt mereu atras de proiecte care au mai multe nivele, iar această ... Citeşte mai departe »

Ryan Reynolds sfidează moartea în ,,Self/less: Transfer de viaţă”

După ce a demonstrat lumii întregi că poate interpreta orice partitură, Ryan Reynolds cunoaşte nemurirea prin intermediul rolului său din filmul Self/Less: Transfer de viaţă, care va avea premiera în cinematografele din România pe 7 august, fiind distribuit de Freeman Entertainment. Cu Ryan Reynolds, Ben Kingsley şi Matthew Goode în rolurile principale, Self/Less: Transfer de viaţă prezintă un subiect care ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus