duminică , 27 septembrie 2020

Arhivă etichete: sauna

Abonare RSS

Cum arată cea mai mare saună din lume, deschisă în Norvegia

Cea mai mare saună din lume, care poate găzdui simultan 150 de persoane, s-a deschis vara aceasta pe o plajă izolată de pe insula norvegiană Sandhornøya. Agora, care e parte dintr-un proiect artistic nomad, promite să ofere „o priveliște panoramică extraordinară asupra Mării Arctice și asupra peisajului muntos al insulei”. Fotografiile confirmă. Sauna Agora a fost inaugurată de curând ca ... Citeşte mai departe »

Studiu: sauna ne poate prelungi viața

Foto: loewebaer.com Un studiu realizat asupra unui grup de bărbați din Finlanda arată că băile frecvente la saună ne-ar putea ajuta să trăim mai mult. O veste bună nu doar în Finlanda, unde sălile de saună sunt foarte comune, dar pretutindeni în lume unde oamenii au acces la acest serviciu. Cercetările din trecut au demonstrat, deja, că sauna îmbunătățește funcțiile vaselor ... Citeşte mai departe »

Ana Maria Brânză: „Fiecare zi trebuie să înceapă cu un mic dejun copios!”

Recent premiată la Paris, spadasina Ana Maria Brânză vorbeşte despre stilul ei de viaţă în numărul de decembrie al revistei „Ce se întâmplă, doctore?”. Sportiva declară că își începe fiecare zi cu un mic dejun consistent, iar pentru a se relaxa între antrenamente, alege sauna sau masajul. „Fiecare zi trebuie să înceapă cu un mic dejun copios! Nu este doar ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus