duminică , 25 iulie 2021

Arhivă etichete: Scarlett Johansson Romain Dauriac

Abonare RSS

Scarlett Johansson s-a căsătorit în secret cu jurnalistul Romain Dauriac

Foto: people.com Scarlett Johansson s-a căsătorit cu jurnalistul francez Romain Dauriac, în luna septembrie, în cadrul unei ceremonii secrete, care a avut loc la scurt timp după ce actrița a născut primul ei copil, o fetiță numită Rose Dorothy. Vestea a fost confirmată de o sursă apropiată cuplului, pentru The New York Post. Johansson și logodnicul ei au spus „da” ... Citeşte mai departe »

Scarlett Johansson a născut o fetiță

Scarlett Johansson a născut primul ei copil, o fetiță, pe care a numit-o Rose Dorothy, a anunțat reprezentanta actriței. Scarlett Johansson și soțul ei, Romain Dauriac, au devenit pentru prima oară părinți. Actrița s-a căsătorit cu jurnalistul francez în septembrie 2013, după ce mai fusese căsătorită cu actorul Ryan Reynolds, din 2008 până în 2011. Înainte de logodna cu Dauriac, ... Citeşte mai departe »

Scarlett Johansson este însărcinată

Actrița Scarlett Johansson este însărcinată în cinci săptămâni, primul ei copil urmând să se nască la sfârșitul acestui an. Vestea a fost confirmată de logodnicul vedetei, jurnalistul francez Romain Dauriac. Cei doi sunt logodiți din septembrie 2013, dar nu au anunțat, încă, data nunții, scrie contactmusic.com. Scarlett Johansson a fost căsătorită cu actorul Ryan Reynolds, de care a divorțat în ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus