vineri , 1 iulie 2022

Arhivă etichete: scoala de actorie

Abonare RSS

Dorotheea Petre: „Poţi să joci vieţile altora fără să plăteşti preţul”

E unul dintre cei mai calzi și expresivi oameni pe care-i cunosc, iar dacă o întâlnești o dată, e de ajuns ca s-o ții minte. Talentul și prezența ei absolut magnetică – pe ecrane sau în afara lor – au transformat-o într-o artistă emblematică pentru generația ei. Dar Dorotheea Petre nu se ia prea mult în serios, să știți, când ... Citeşte mai departe »

Dorotheea Petre reia cursurile școlii „Fii Actor”

Dorotheea Petre, actrița pentru care juriul de la Cannes a creat special un premiu de interpretare, reia cursurile școlii de actorie “Fii actor” în Bucureşti, în această toamnă. Înscrierile se fac până pe 10 septembrie la adresa contact@fiiactor.ro. Creată pentru toţi cei pasionaţi de arta teatrului şi a filmului, dar şi pentru cei care vor să se redescopere, şcoala de actorie ... Citeşte mai departe »

Dorotheea Petre a reînceput înscrierile la școala de actorie „Fii actor”

Dorotheea Petre, actriţa pentru care juriul de la Cannes a creat special un premiu de interpretare, reia cursurile şcolii de actorie „Fii actor”, de la 1 februarie. Înscrierile se pot face printr-un mesaj la adresa contact@fiiactor.ro. Acest curs este susţinut în întregime de actriţa Dorotheea Petre şi reprezintă un demers de auto-cunoaștere, introspecţie şi dezvoltare a calităţilor personale ale fiecărui cursant. ... Citeşte mai departe »

Dorotheea Petre te învață să „Fii Actor”! Doar câteva zile până la reluarea cursurilor de actorie

Dorotheea Petre, actriţă pentru care juriul de la Cannes a creat special un premiu de interpretare, reia cursurile şcolii de actorie „Fii actor” în Bucureşti, în această toamnă. Mai sunt doar câteva zile în care doritorii se mai pot înscrie la adresa contact@fiiactor.ro. Cursurile susţinute de Dorotheea Petre încep sâmbătă, 26 octombrie şi se vor desfăşura pe Hristo Botev nr.1, în ... Citeşte mai departe »

Înscrieri la „Fii Actor”: Dorotheea Petre reia cursurile de actorie

Dorotheea Petre, actriţa pentru care juriul de la Cannes a creat special un premiu de interpretare, reia cursurile şcolii de actorie „Fii actor”, în Bucureşti, în această toamnă. Înscrierile se fac până pe 1 octombrie la adresa contact@fiiactor.ro. Creată pentru toţi cei pasionaţi de arta teatrului şi a filmului, dar şi pentru cei care vor să se redescopere, scoala de ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus