marți , 5 decembrie 2023

Arhivă etichete: secrete frumusete

Abonare RSS

Dosar de frumusețe: Nouria Nouri

Nouria Nouri este una dintre cele mai frumoase și naturale femei pe care le cunosc. Datorită rădăcinilor afgane, e o apariție cu parfum exotic, care întoarce priviri. E suplă, mlădioasă, iar părul ei zici că e desprins din reclamele la șampon. Însă cea mai frumoasă trăsătură a Nouriei este, după părerea mea (și a ei) zâmbetul. Am rugat-o să ne ... Citeşte mai departe »

Alexa Chung: trucuri de frumusețe și stil

foto Într-o seară pe care mi-am petrecut-o de curând la Barnes and Noble, mi-a ieșit în cale cartea modelului Alexa Chung, intiulată „It”, despre care am tot auzit vorbindu-se în ultimii doi-trei ani. Pentru că-mi place Alexa Chung și o văd ca pe o apariție vizuală deseori inspirată, am răsfoit curioasă cartea. M-a dezamăgit: e un volum cu fotografii voit ... Citeşte mai departe »

Dosar de frumusețe: Ștefania Nistoreanu

Ștefania Nistoreanu e pictoriță și una dintre cele mai frumoase femei pe care le cunosc, așa că am vrut să aflu pentru voi care sunt obiceiurile ei de îngrijire. Citiți și o să descoperiți în cuvintele ei o inspirație! Când m-a rugat Corina să scriu despre ritualurile mele de frumuseţe m-am blocat, gândindu-mă că eu nu am aşa ceva, eu fac ... Citeşte mai departe »

Dosar de frumusețe: Corina Stoica

În comparație cu alte femei, n-am vreun ritual de îngrijire complicat, deși sunt tipicară, recunosc – am anumite produse preferate și anumite reguli pe care cred eu că nu-i bine să le încalc. Să vă explic, pe larg! 🙂 Despre „demachierea” de dimineață Nu îmi curăţ tenul dimineaţa, deloc – urmez exemplul actriței Salma Hayek și al prietenei mele bune, ... Citeşte mai departe »

Care este secretul de frumusețe al actriței Catherine Zeta Jones

foto Dacă vă întrebați cum își menține Catherine Zeta Jones pielea atât de proaspătă, la 46 de ani, aflați că secretul ei este la îndemâna oricui. Soția lui Michael Douglas apelează la unul dintre cele mai promovate produse din industria cosmetică a ultimilor ani. Catherine Zeta Jones spune că programul ei zilnic, foarte aglomerat, își pune amprenta pe tenul ei, ... Citeşte mai departe »

Salma Hayek: Nu fac sport și nu mănânc sănătos

foto Salma Hayek arată parcă tot mai bine pe măsură ce înaintează în vârstă, deși spune că nu urmează un regim de viață sănătos, spre deosebire de alte celebrități. Actrița spune că nu-i place să facă mișcare și că preferă, în schimb, să savureze câte un cocktail sau un pahar cu vin. „Am prostul obicei de a nu face sport ... Citeşte mai departe »

Ce mănâncă Andreea Raicu pentru un ten luminos și o piele fără celulită

foto Admirată pentru silueta ei fină, Andreea Raicu spune că secretul său de frumusețe constă într-un regim alimentar alcătuit din reguli pe care le încalcă, din când în când, în momentele când corpul îi cere anumite alimente altfel absente în dieta sa zilnică. „Regimul meu se bazează pe legume, cereale, seminţe, peşte. În ultima perioadă am exclus ouăle şi lactatele. ... Citeşte mai departe »

Vanessa Williams: cum rămâi frumoasă la 52 de ani

foto Dacă e păstrată cu atenție, frumusețea nu se pierde niciodată, indiferent de vârstă, iar Vanessa Williams e unul dintre cele mai grăitoare exemple. La 52 de ani, artista pare să întinerească – pielea și părul ei arată extraordinar, iar corpul și-l menține în aceeași formă excelentă, în ciuda celor patru sarcini și a trecerii timpului. Cum reușește? Probabil că ... Citeşte mai departe »

Sfat de frumusețe de la Susan Sarandon: „Să nu fumezi tutun!”

Actrița Susan Sarandon spune că principalul secret al frumuseții sale este faptul că a renunțat la fumat, însă este de părere că marijuana nu afectează pielea la fel de puternic precum tutunul obișnuit. Susan Sarandon, care este într-o formă fizică admirabilă la vârsta de 67 de ani, a declarat că umorul și o dispoziție optimistă o ajută să-și mențină frumusețea. ... Citeşte mai departe »

Cum folosești uleiul de argan: secretul frumuseții femeilor berbere

Am descoperit adevăratul ulei de argan în 2007, într-o excursie în Maroc. Am primit atunci o sticluţă cadou, şi pe căldura aceea din Marrakech am fost impresionată de cât de repede mi-a hidratat tenul părul şi corpul. Pentru că eram curioasă de unde vine uleiul bio și cum este el produs, am vizitat câteva cooperative locale, şi iată ce am ... Citeşte mai departe »