sâmbătă , 31 iulie 2021

Arhivă etichete: secrete

Abonare RSS

Sugestii pentru o siluetă frumoasă: cum să ții dietă mâncând și prăjituri

LaRevista.ro nu are o rubrică de diete. Are, în schimb, una de Mișcare. Pentru că noi credem că, dacă facem sport consecvent, ne putem permite un stil de viață normal, în care să nu ne privăm de micile plăceri cum ar fi cele incluse la secțiunea Gourmet. Dar cum procedăm ca să nu dăm peste cap acul cântarului din cauza ... Citeşte mai departe »

Top 15 trucuri pentru un antrenament de fitness reușit – VIDEO

Actrițele și modelele arată impecabil. Trebuie să arate astfel, căci trăiesc din imaginea lor. Cu siguranță că fiecare dintre ele urmează un program de mișcare și reguli de alimentație care le feresc de kilograme în plus și le ajută să se păstreze în forma cea mai bună. Și mai au ceva: un antrenor personal, care cunoaște tot felul de trucuri ... Citeşte mai departe »

Heidi Klum: secrete de frumusețe la îndemâna oricui

La 39 de ani, Heidi Klum continuă să fie un reper de frumusețe pentru multe dintre femeile lumii, dornice să afle trucurile prin care supermodelul își menține frumusețea. Heidi – care este mamă a patru copii, dar arată de parcă n-ar fi născut niciodată – spune că „secretul” ei este faptul că trăiește o viață sănătoasă, lipsită de excese. „Sunt ... Citeşte mai departe »

EXCLUSIV. Isabel Allende: „Viața mea nu este diferită de cea a altor oameni”

Într-un interviu pe care l-a acordat exclusiv revistei noastre, scriitoarea Isabel Allende vorbește cu deschidere și umor despre felul în care iau naștere romanele sale extraordinare, despre familia sa, precum și despre teme intime, cum ar fi dragostea și sexul. Celebra autoare a volumelor „Paula”, „Eva Luna” sau „Casa spiritelor” se dezvăluie și aici întocmai cum o face în romanele ... Citeşte mai departe »

Mihai Trăistariu: cinci lucruri dragi

Care sunt lucrurile pe care Mihai Trăistariu le îndrăgește cel mai mult, dintre toate cele pe care le-a strâns, ca orice om, de-a lungul anilor? L-am invitat să ni se destăinuie… chiloții norocoși (zâmbește). Am o pereche de chiloți albaștri, pe care-i port o dată sau de două ori pe an, la concursuri sau evenimente speciale. Mi-a intrat în cap ... Citeşte mai departe »

Trucuri inedite pentru un mariaj fericit

Toată lumea știe că dragostea, respectul și comunicarea sunt condiții fără de care nici o căsnicie nu poate rezista prea mult. Există însă și câteva trucuri – e drept, mai neobișnuite – care pot ajuta un cuplu să trăiască într-o fericire perpetuă, cu toată utopia inerentă afirmației. Editorul Tim Dowling a pus pe hârtie câteva dintre ele, pentru cotidianul britanic ... Citeşte mai departe »

Tracy Anderson: cele cinci elemente care asigură succesul unui program de sport – VIDEO

Antrenoarea de fitness preferată a vedetelor, Tracy Anderson, dezvăluie care sunt cele cinci principii după care și-a construit stilul de antrenament. Despre Tracy Anderson, Gwyneth Paltrow a declarat că „i-a transformat corpul complet, de așa manieră încât a devenit subiect de știre”, la doar câteva luni după ce actrița a născut al doilea copil. Ani la rând, Tracy a fost ... Citeşte mai departe »

Jamie Oliver: secretele omletei perfecte – VIDEO

Este gustoasă, sățioasă și la îndemâna tuturor, așa că nu e de mirare că omleta este unul dintre cele mai populare feluri de mâncare din întreaga lume. Deși pare simplu de făcut, există totuși câteva secrete care o transformă într-o operă culinară desăvârșită. Într-una dintre emisiunile sale de succes, bucătarul Jamie Oliver a dezvăluit tainele omletei perfecte. Într-un castron se ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus