marți , 26 ianuarie 2021

Arhivă etichete: selfie

Abonare RSS

Studiu: bărbații care postează des poze selfie pot fi narcisiști psihopați

Doar un exemplu celebru care ne-a venit în minte, fără intenția de a-l ofensa pe actorul James Franco, care postează foarte des pe Facebook poze selfie. La prima vedere, needitate. Pozele selfie care ne apar frecvent în newsfeed pot fi uneori enervante, dar mai mult decât atât, obiceiul de a te fotografia singur pentru prietenii virtuali ar putea fi un ... Citeşte mai departe »

Filmul #SELFIE va avea premiera în cinematografe pe 9 mai

După succesul înregistrat de filmul ,,Liceenii” în urmă cu aproximativ 30 de ani, vine acum pe marile ecrane #SELFIE, o comedie pentru noua generație, cu și despre tineri, care va avea premiera în cinematografe pe 9 mai. Filmul #SELFIE marchează debutul regizoral al Cristinei Iacob în lungmetraj și aduce pe marile ecrane o distribuție tânără, energică și extrem de talentată, ... Citeşte mai departe »

Un „selfie” inedit: Ellen DeGeneres, Brangelina, Meryl Streep și alte staruri, la Oscar 2014

Multora le place să-și facă singuri fotografii, iar starurile nu fac excepție. Astăzi, un „selfie” cu totul inedit face înconjurul internetului: Ellen DeGeneres, Brad Pitt și Angelina Jolie, Julia Roberts, Kevin Spacey, Meryl Streep, Bradley Cooper, Lupita Nyong’o și Jared Leto și Jennifer Lawrence s-au pozat pe covorul roșu de la Dolby Theater din Hollywood, Los Angeles, la invitația prezentatoarei ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus