vineri , 17 septembrie 2021

Arhivă etichete: sex

Abonare RSS

Special LaRevista.ro: ce-și doresc femeile de la bărbați

foto Ați spune că e o întrebare la care e imposibil de răspuns, pentru că femeile nu știu ce vor. Ei, bine, am venit să vă contrazic: știu prea bine și mi-au și spus, foarte clar – mă rog, atât cât au vrut ele de clar, în rest va trebui să ghiciți. Vor așa: bărbați care să fie și puternici, ... Citeşte mai departe »

Studiu: cuplurile care fac sex o dată pe săptămână sunt cele mai fericite

foto Cuplurile care fac mai mult sex nu sunt neapărat mai fericite și se pare că frecvența ideală a raporturilor intime este de unul pe săptămână, au concluzionat niște cercetători canadieni care probabil se plictiseau. Un grup de cercetători din Toronto a decretat: cei mai fericiți parteneri de cuplu sunt cei care se întâlnesc la așternut doar o dată pe ... Citeşte mai departe »

Monica Bellucci: sexul și legumele proaspete, secretul unei vieți sănătoase

foto Actrița Monica Bellucci spune că sexul practicat frecvent și legumele proaspete reprezintă rețeta ideală pentru o viață lungă și sănătoasă. Vedeta de origine italiană – care joacă în cel mai recent film din seria „James Bond”, „Spectre” – spune că nu ai nevoie de o dietă strictă și de antrenamente fizice dificile ca să fii sănătos și longeviv. „Nu ... Citeşte mai departe »

Femeile ating punctul maxim al încrederii în propria sexualitate la vârsta de 31 de ani

Femeile ating punctul maxim al încrederii în propria sexualitate la vârsta de 31 de ani, arată un nou studiu. Conform analizei, realizată cu ajutorul a 2.000 de persoane, acesta este momentul în care reprezentantele sexului frumos se simt cel mai confortabil în cadrul relațiilor intime, întrucât au acumulat suficientă experiență și se cunosc pe ele însele îndeajuns de bine ca ... Citeşte mai departe »

Fragmentarium: „Femei”, de Charles Bukowski

Probabil că nu există cale de mijloc: Charles Bukowski te face ori să-l detești de la primul paragraf, pentru realismul brutal cu care se povestește, ori să-l adori, din exact același motiv. Eu am decis imediat că fac parte din cea de-a doua gașcă, a celor cărora nici limbajul abundent în cuvinte murdare nu li se pare vulgar (pentru că ... Citeşte mai departe »

Ce se întâmplă în creierul unei femei în timpul orgasmului – FOTO și VIDEO

Vă amintiți de scena celebră din „When Harry Met Sally”, în care Meg Ryan mimează un orgasm în public? Ei bine, dacă i-am fi putut urmări activitatea creierului în acel moment, am fi observat că zona cerebrală aflată sub control conștient ar fi rămas „aprinsă”, lucru care nu se întâmplă în timpul unui orgasm real, ce are loc în subconștient. ... Citeşte mai departe »

Studiu: care este ziua și ora la care oamenii aleg cel mai frecvent să facă sex

Dorința de sex este cel mai crescută sâmbăta, în jurul orei 16.30, însă cele mai frecvente contacte intime se produc la ora 19.37. 45 % dintre cupluri sunt atât de ocupate, încât trebuie să-și programeze în agendă partidele de sex Vara este anotimpul în care oamenii fac dragoste cel mai frecvent Până la urmă, clișeul că la sfârșit de săptămână ... Citeşte mai departe »

Obezitatea afectează și viaţa sexuală: 79 % dintre bărbații supraponderali suferă de impotență

Foto: www.ibtimes.com Impotenţa, numită şi disfuncţie erectilă, reprezintă imposibilitatea de a ajunge la şi a menţine o erecţie satisfăcătoare pentru contactul sexual. Studiile arată că această afecţiune apare adesea ca urmare a obezităţii, care are un efect considerabil asupra performanţei sexuale a bărbaţilor, fiind responsabilă de scăderea nivelului de testosteron din sânge şi de apariţia hipertensiunii, cu efecte negative asupra ... Citeşte mai departe »

Fragmente de extaz: cum au pozat starurile din „Nymphomaniac” pentru afișul filmului

Lars von Trier este cunoscut drept un regizor controversat, iar afișele pentru cel mai nou proiect al său nu se dezic de această tendință. Într-o serie de postere lansate recent, starurile din „Nymphomaniac” s-au lăsat fotografiate în ipostaze care sugerează extazul sexual. Astfel, Uma Thurman, Shia LaBeouf, Charlotte Gainsbourg, Christian Slater și alți actori care joacă în „Nymphomaniac” au încercat ... Citeşte mai departe »

Camera de hotel, locul ideal pentru reaprinderea pasiunii în cuplu

Camerele de hotel pot reprezenta locul ideal în care un cuplu să-și împrospăteze viața sexuală, arată un studiu citat de CNN. Spațiul intim, asemănător cu cel de acasă, dar lipsit de inconvenientele existente într-un cămin, este locul potrivit pentru reaprinderea pasiunii în cuplu, au declarat cei mai mulți dintre respondenții la acest studiu. Rutina este cel mai mare dușman al ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus