joi , 23 septembrie 2021

Arhivă etichete: sezon

Abonare RSS

Simona Semen lansează noua colecţie primăvară/vară 2013

Designerul Simona Semen lansează noua sa colecție pentru sezonul primăvară/vară 2013, intitulată „Geometry of Soul”. Colecţia „Geometry of Soul” este o radiografie şi o reflectare a unei arhitecturi sociale ideale. Acel loc în care omul secolului 21, femeia modernă în esenţa ei, îşi construieşte propria lume, în care sufletul şi latura sprituală sunt în perfectă armonie cu arhitectura şi spaţiul ... Citeşte mai departe »

Lucia Hossu Longin revine cu „Memorialul Durerii”, la TVR 2

În acest sfârşit de săptămână, la TVR 2 revin alte două emisiuni consacrate cu sezoane noi. Este vorba de seria de documentare „Memorialul durerii”, semnată de cunoscuta realizatoare tv Lucia Hossu Longin (în fiecare sâmbătă, de la ora 16.00), şi de emisiunea „Rezistenţa prin cultură” (în fiecare duminică, de la ora 16.00), al cărei moderator este Stejărel Olaru. Sâmbătă, 16 ... Citeşte mai departe »

Marina Almăşan revine la TVR: „În fine, pot vorbi şi despre altceva decât despre iubirile mele tomnatice!”

Un astrolog renumit şi oportunitatea oferită telespectatorilor de a apărea în emisiunea de la TVR 1 sunt noutăţile cu care Marina Almăşan începe cel de-al nouălea an al emisiunii Ne vedem la TVR. În fiecare sâmbătă, la ora 17.00, Marina va aduce în faţa publicului său noi personalităţi, alături de familiile şi prietenii lor, într-o atmosferă relaxată şi plină de ... Citeşte mai departe »

Iuliana Tudor: Emisiunea mea mai are încă multe de arătat, nu s-a consumat, dimpotrivă!

Iuliana Tudor începe, pe 15 martie, un nou sezon al îndrăgitei emisiuni O dată-n viaţă. Telespectatorii sunt invitaţi în fiecare vineri, de la ora 21.00, la TVR 1, pentru a-şi vedea vedetele preferate în ipostaze inedite, de reprezentanţi ai folclorului. Prima ediţie se anunţă de pe acum una plină de neprevăzut, întrucât oaspeţii Iulianei în platou sunt Daniel Buzdugan şi ... Citeşte mai departe »

„În Premieră cu Carmen Avram” revine astăzi la Antena 3

Cea mai premiată producţie a Antenei 3, emisiunea de anchete şi reportaje – În Premieră cu Carmen Avram – revine duminică, 3 martie, de la ora 21.00, cu un nou sezon. „Începem sezonul 5 cu două subiecte grele. Primul este o anchetă în piaţa alimentară şi în zona afacerilor ascunse care se fac cu sănătatea noastră. Romana Puiuleţ a plecat ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus