joi , 29 iulie 2021

Arhivă etichete: Shanghai

Abonare RSS

Tokyo și Parisul, orașele iubitorilor de cărți

Atenție, iubitori de cărți: Tokyo și Parisul sunt orașele care v-ar putea oglindi cel mai bine pasiunea. Capitala Japoniei ne îmbie cu un număr impresionant de librării, în timp ce Orașul Luminilor se află pe primul loc în ce privește numărul de bilbioteci, arată un studiu dat publicității recent. Dacă vă place să vă plimbați printre culoarele unei librării frumoase ... Citeşte mai departe »

Orchestra Naţională Radio a dus muzica lui Enescu la Shanghai

Muzica lui Enescu a entuziasmat publicul de la Shanghai Oriental Art Center în interpretarea Orchestrei Naționale Radio (ONR). Un adevărat eveniment al superlativelor, concertul a avut loc vineri, 17 mai, într-una dintre cele mai reprezentative şi mai moderne săli de concert din China:  Shanghai Oriental Art Center, scenă inaugurată în 2005 printr-un concert susţinut de Filarmonica din Berlin. Evenimentul s-a ... Citeşte mai departe »

Orchestra Naţională Radio, invitată să cânte Enescu la Shanghai Spring International Festival

Într-una dintre cele mai mari metropole ale planetei – Shanghai (China) – univers fascinant în care se întâlnesc influenţe din toate culturile lumii, muzica lui Enescu va răsuna graţie Orchestrei Naționale Radio (ONR). Şi pentru că este vorba despre un eveniment al superlativelor, concertul special oferit de ONR la Shanghai va avea loc vineri, 17 mai într-una dintre cele mai ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus