joi , 23 septembrie 2021

Arhivă etichete: Sibiu

Abonare RSS

Astra Film Sibiu 2015: 1.500 de filme din peste 90 de țări

Cea de-a XXII-a ediție a Festivalului Internațional de Cinema de la Sibiu – Astra Film Festival va avea loc între 5 și 11 octombrie 2015. Un număr record de 1.500 de filme din peste 90 de țări au fost înscrise în cele patru secțiuni competiționale ale festivalului, iar selecția oficială cuprinde 130 de pelicule din toate colțurile lumii. Cei mai ... Citeşte mai departe »

Gala Festivalului Internaţional de Teatru Sibiu 2013, în direct la TVR

Sâmbătă, 15 iunie, de la ora 21.10, TVR 1 şi portalul video al Televiziunii Române, www.tvrplus.ro, transmit, în direct de la Sibiu, ceremonia de gală care închide ediţia aniversară de douăzeci de ani a Festivalului Internaţional de Teatru de la Sibiu. Evenimentul se va desfăşura în Sala Thalia, fiind realizat şi prezentat de Cătălin Ştefănescu, producător – Diana Pascal. Gala ... Citeşte mai departe »

„Dansul zmeilor”, spectacol în premieră la Festivalul de Teatru de la Sibiu

Vineri, 14 iunie, de la ora 22,00, în cadrul FITS, trupa Crispus, alături de Cobzality, va prezenta în Piaţa Mare din Sibiu, spectacolul „Dansul zmeilor”, în care focul și muzica creează o lume fantastică, ruptă de tutela timpului. Astfel, Crispus și Cobzality se alătură celor 2500 de invitați din peste 50 de țări care participă la ediția aniversară FITS din ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus