miercuri , 29 noiembrie 2023

Arhivă etichete: silueta

Abonare RSS

Un program de Pilates potrivit oricui – VIDEO

foto Acesta este cel mai eficient program de Pilates pe care l-am descoperit în ultima vreme și pe care-l fac atunci când nu prea am dispoziție sau energie pentru un antrenament cardio intens.  Unele exerciții pot părea de-a dreptul banale, dar fiecare are rolul lui, iar după doar două-trei antrenamente veți vedea deja rezultate: mușchii vor fi mai fermi și ... Citeşte mai departe »

Ce să faci ca să nu te îngrași de sărbători (nu avem trucuri minune)

foto Nu anunțăm deja Crăciunul, dar nici mult nu mai e până începe marea isterie culinară a sărbătorilor, care în cazul multora se lasă cu depuneri grele de grăsimi. Pentru ca în „luna cadourilor” să nu primiți în dar un (nou) colăcel adipos pe abdomen, chemați la masă moderația și bunul simț și mișcați-vă cât mai mult, vă sfătuiește antrenorul ... Citeşte mai departe »

Cu bicicleta la apă

Cand eram eu mult mai mică și mult mai suplă, adică orice și oricât aș fi mâncat, nu treceam de 45 de kile (azi ajung de la 54 la 58 și daca respir mai adânc, dar asta e altă poveste…), aveam o bicicletă de-aia fără roți pe care o montezi în sufragerie și în scurt timp o transformi în cuier. ... Citeşte mai departe »

Corpul meu, cel mai bun prieten

foto Motto: „Sportul nu-ţi construieşte caracterul. Ţi-l dezvăluie.” John Wooden Am o relaţie tot mai bună cu mine și cu corpul meu. Îmi răspunde din ce în ce mai vizibil, din ce în ce mai fructuos. Mă ascultă şi face tot ce-l rog, şi încă o face bucuros, ca şi când ce i-aş cere n-ar fi un mare efort.  Poate ... Citeşte mai departe »

Obiceiuri alimentare care-ţi afectează sănătatea

Foto: tacklethefat.com Spune-ne ce obiceiuri alimentare ai şi-ţi spunem cum stai cu sănătatea! Deşi anumite reguli alimentare sunt considerate literă de lege pentru un regim de viaţă echilibrat, chiar şi în domeniul nutriţiei se mai strecoară mituri ce ne pot afecta sănătatea. Degresat sau fără zahăr înseamnă fără calorii Adevărul este că în cele mai multe cazuri etichetele care afişează ... Citeşte mai departe »

Ce exercițiu face Kylie Minogue pentru brațe tonifiate

Face parte din rândul celebrităților care arată mai bine astăzi decât în urmă cu 20 de ani. Secretul ei? Un stil de viață activ, spune Kylie Minogue, și exerciții fizice moderate. Artista a dezvăluit și care este exercițiul pe care îl practică în mod constant pentru a-și menține fermi mușchii brațelor. Cu câte o ganteră sau sticlă plină cu apă ... Citeşte mai departe »

Cum influenţează dietele de slabit imunitatea

În fiecare an, sărbătorile sunt nu numai prilej de voie bună alături de cei dragi, ci şi motivul pentru care kilogramele în plus se instalează mai repede decât în mod normal. Ne gândim apoi la dieta salvatoare şi devorăm o multitudine de feluri de mâncare, bazându-ne pe soluţia salvatoare. Însă, dacă vrei să pierzi cele câteva kilograme acumulate de Paşti, ... Citeşte mai departe »

Două minute de mișcare pentru o stare mai bună – VIDEO

Sunt exerciții pe care orice persoană sănătoasă le poate face, indiferent de condiția fizică. Fac parte dintr-un program de încălzire, care în doar două minute activează toți mușchii, însă pot fi practicate și ca un antrenament obișnuit, repetându-le de atâtea ori cât vă simțiți confortabil. Citeşte mai departe »

Studiu: sportul reduce riscul de cancer la sân

Femeile care fac mișcare timp de o oră pe zi reduc cu 11 % riscul de a se îmbolnăvi de cancer la sân, arată un nou studiu realizat în Franța. Cercetătorii au mai declarat, în urma analizei lor, că reducerea riscului de îmbolnăvire este direct proporțional cu timpul acordat exercițiilor fizice. Rezultatele studiului au fost date publicității la Conferința europeană ... Citeşte mai departe »

Cori Grămescu: Ce mâncăm când ţinem post

Se spune despre Postul Paştelui că este cel mai aspru dintre toate cele patru posturi din an, dar şi cel mai lung. Cori Grămescu, nutriționistă și antrenoare de fitness, ne oferă câteva sfaturi în ce privește alimentația specifică postului. Perioada postului este una a purificării trupului şi a spiritului, însă din punct de vedere nutrițional lucrurile nu sunt chiar atât ... Citeşte mai departe »