joi , 30 noiembrie 2023

Arhivă etichete: slabire

Abonare RSS

Top 5 sucuri pentru detoxifiere

foto O cură de detoxifiere nu înseamnă înfometare şi nici o alimentație dusă la extreme, însă este întotdeauna eficientă pentru corp, cât timp nu-ți privezi organismul de nutrienţi esenţiali. Sucurile de fructe şi legume pot fi o modalitate foarte bună de a iniţia procesul de slăbie sau a da un restart în perioadele de platou, dar și pentru susţinere sistemului ... Citeşte mai departe »

Mila Kunis: În „Black Swan” eram dezgustător de slabă

foto Mila Kunis declară că nu s-a simțit deloc confortabil în perioada în care a filmat pentru „Black Swan”, când a trebuit să slăbească foarte mult pentru a intra în personajul interpretat, o balerină. Într-un interviu acordat recent, actrița spune că arăta „dezgustător” și că brațele ei erau atât de subțiri, încât erau „scârboase”. Întrebată despre presiunea de la Hollywood, ... Citeşte mai departe »

Special LaRevista.ro: 13 trucuri ca să te simți și să arăți mai bine

Foto: detaliu din pictura „Doamnă cu evantai”, de Gustav Klimt Se scriu nenumărate cărți despre cum să trăiești sănătos și să arăți bine. Și zilnic sunt publicate online mii de articole care ne învață ce să (nu) mâncăm, ce fel de sport să facem, cum să simțim și cum să gândim ca să avem o existență mai frumoasă. În acest ... Citeşte mai departe »

Ce să faci ca să nu te îngrași de sărbători (nu avem trucuri minune)

foto Nu anunțăm deja Crăciunul, dar nici mult nu mai e până începe marea isterie culinară a sărbătorilor, care în cazul multora se lasă cu depuneri grele de grăsimi. Pentru ca în „luna cadourilor” să nu primiți în dar un (nou) colăcel adipos pe abdomen, chemați la masă moderația și bunul simț și mișcați-vă cât mai mult, vă sfătuiește antrenorul ... Citeşte mai departe »

Cu bicicleta la apă

Cand eram eu mult mai mică și mult mai suplă, adică orice și oricât aș fi mâncat, nu treceam de 45 de kile (azi ajung de la 54 la 58 și daca respir mai adânc, dar asta e altă poveste…), aveam o bicicletă de-aia fără roți pe care o montezi în sufragerie și în scurt timp o transformi în cuier. ... Citeşte mai departe »

Adevărul despre carbohidraţi e undeva la mijloc

foto Tot mai multe reţete de slăbit şi-au dobândit popularitatea promiţând efecte rapide şi eficiente prin eliminarea totală a carbohidraţilor din alimentaţie, însă medicii specialişti avertizează în legătură cu aceste lipsuri din dieta zilnică. Totuşi, adevărul rămâne undeva la mijloc, deoarece pe de o parte, carbohidraţii sunt necesari pentru a asigura organismului energia, indispensabilă mai ales în dietele de slăbire, ... Citeşte mai departe »

ShapeShift Gym Camp: tabără de sport și nutriție, la Brașov

ShapeShift este o tabără de sport și nutriție care aduce o soluție echilibrată și pe termen lung pentru cei care doresc să-și îmbunătățească forma fizică, imaginea și starea de sănătate. Desfășurată în perioada 24 – 27 septembrie, la Fundățica, județul Brașov, tabăra ShapeShift are un concept deosebit, complet: se adresează celor care își doresc să facă sport și să aibă ... Citeşte mai departe »

Mango, „fructul fericirii”: cum să-l mănânci dacă vrei să slăbești

Foto: bbc.co.uk A venit vara şi putem profita de ea la maximum, din toate punctele de vedere, dar mai ales în ceea ce priveşte alimentaţia, care devine din ce în ce mai bogată în fructe şi legume prospete. Florin Neby, antrenorul de la „Neatza cu Răzvan cu Dani”, a descoperit un aliment „minune”, care ne scapă de grăsimea nedorită din organism: ... Citeşte mai departe »

Cum să arzi 200 de calorii în 20 de minute – VIDEO

E drept că antrenamentul de mai jos se adresează celor care fac deja sport de ceva vreme, însă acesta nu este un motiv pentru care nu l-ar putea încerca oricine, chiar dacă nu l-ar putea duce până la capăt. Dacă sănătatea vă permite, dacă inima vă e puternică și plămânii vă susțin acest tip de mișcare cardio, ea promite să ... Citeşte mai departe »

Ce exercițiu face Kylie Minogue pentru brațe tonifiate

Face parte din rândul celebrităților care arată mai bine astăzi decât în urmă cu 20 de ani. Secretul ei? Un stil de viață activ, spune Kylie Minogue, și exerciții fizice moderate. Artista a dezvăluit și care este exercițiul pe care îl practică în mod constant pentru a-și menține fermi mușchii brațelor. Cu câte o ganteră sau sticlă plină cu apă ... Citeşte mai departe »