sâmbătă , 28 martie 2020

Arhivă etichete: societate consumerista

Abonare RSS

Un nou clip semnat Creionetica, despre societatea dependentă de petrol – VIDEO

Pe 28 și 29 noiembrie 2014, unii sărbătoresc “Buy Nothing Day”, care se dorește a fi un protest față de frenezia cumpărăturilor de “Black Friday”. Agenția Creionetica se alatură acestei mișcări printr-un nou clip din campania Consumix, pe tema consumului de PETROL. Toate lucrurile care ne înconjoară sunt procesate, prelucrate și finisate printr-un consum semnificativ de petrol. În proporție de ... Citeşte mai departe »

Știm, dar e nevoie să ne reamintim: cum funcționează societatea consumeristă – VIDEO

Nu sunt revelații care vă vor lăsa cu gura căscată. Sunt lucruri pe care le știm, deja, mare parte dintre noi, doar că nu avem prea des curajul și nu ne facem timp să le privim în față. Pentru că suntem prea ocupați să (ne) consumăm… Un film despre cum funcționează societatea consumeristă. Cu ajutorul nostru, evident. Citeşte mai departe »

„Nomophobiac”: cum ar fi să trăiești o zi fără telefonul mobil?

Trăim într-o societate aflată într-o continuă și însetată dezvoltare. Lumea din jurul nostru evoluează cu o viteză considerabilă și cunoaște o tehnologizare cu care greu se poate ține pasul. Se resimte un dezechilibru între real și virtual. Generațiile tinere încep să considere virtualitatea indispensabilă. Sunt cifre care atrag atenția asupra acestei situații: în 2013 s-au vândut peste 1.9 miliarde telefoane ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus