vineri , 22 octombrie 2021

Arhivă etichete: Sophia Loren

Abonare RSS

Cafeaua din filme (și din viața mea americană)

foto M-am uitat chiar de curând la „Căsătorie în stil italian”, cu Sophia Loren și Marcello Mastroianni. Îi fac educație cinematografică europeană soțului meu american, care a remarcat, spre jumătatea filmului, cel mai amuzant lucru. De fiecare dată când cineva era supărat, stresat sau se dădea de ceasu’ morții în film, imediat se propunea o cafea. Donna Filumena se simte ... Citeşte mai departe »

Dive la plajă: ce era frumos odată e frumos și azi

foto: Grace Kelly Se vorbește (prea) mult despre felul în care s-au schimbat standardele de frumusețe în ultimele decenii. Dacă în trecut – adică în vremea în care Sophia, Marilyn sau Audrey țineau primele pagini ale ziarelor – femeile erau admirate în diversitatea lor și-atât, în era noastră nebună se face atâta caz de ambalajele cu care defilăm prin lume, ... Citeşte mai departe »

Sophia Loren vine pentru prima dată în România, la TIFF 2016

foto Faimoasa actriță Sophia Loren, divă fermecătoare a marelui ecran, vine pentru prima dată în România, ca invitată la Festivalul Internațional de Film Transilvania (TIFF). Loren va primi Premiul pentru întreaga carieră în cadrul acestei ediții a festivalului, pe 4 iunie, la Teatrul Național din Cluj-Napoca. Pe 3 iunie, de la 18.30, la Casa de Cultură a Studenților, actrița va ... Citeşte mai departe »

Sophia Loren, sexy și fermecătoare într-o înregistrare din anii ’60

„Frumusețea nu înseamnă perfecțiune. E ceva care vine din interior. Nu eram frumoasă în sensul că arătam ca o păpușă, n-am fost niciodată așa. Dar m-am simțit mereu unică.” Sophia Loren Parcă n-am văzut-o niciodată pe Sophia Loren mai frumoasă și mai atrăgătoare ca în această înregistrare peste care am dat azi, în Daily Mail. Surprinsă probabil la un eveniment, ... Citeşte mai departe »

O fotografie: Sophia Loren și sora ei

foto Actrița Sophia Loren, alături de sora ei, Maria Scicolone. Fotografie de Alfred Eisenstaedt. Italia, iulie 1961 Citeşte mai departe »

Jump Book: Brigitte Bardot, Audrey Hepburn și Richard Nixon, fotografiați în aer

Brigitte Bardot O mulțime de personalități, printre care Marilyn Monroe, Brigitte Bardot, Audrey Hepburn, Peter Ustinov, John Steinbeck sau Grace Kelly, apar imortalizate în timp ce săreau, într-o colecție de fotografii inedite semnate de artistul american Philippe Halsman. Printre cei care s-au lăsat pozați în aer se numără și fostul președinte american Richard Nixon. Sophia Loren „Când îi ceri unei ... Citeşte mai departe »

O carte ca un film: „Yesterday, Today, Tomorrow: My Life”, de Sophia Loren

Foto: Sophia Loren, în 2007, când a pozat pentru calendarul Pirelli. Sursă: tuningpp.com E aprilie 1962 și sunt la Roma, acasă la Sophia Loren și Carlo Ponti, în apartamentul lor din Piazza d’Aracoeli. E seara premiilor Oscar, iar actrița este nominalizată pentru rolul ei din Two Women. Dar a decis să nu meargă la ceremonie. „Dacă aș fi pierdut, aș fi ... Citeşte mai departe »

Sophia Loren’s first memoir: “Yesterday, Today, Tomorrow: My Life”

Photo: thepublicslate.com In her first memoir, Yesterday, Today, Tomorrow: My Life, the Academy Award–winning actress Sophia Loren tells her incredible life story from the struggles of her childhood in war-torn Naples to her life as a screen legend, icon of elegance, and devoted mother. In her acting career spanning more than six decades, Sophia Loren became known for her striking ... Citeşte mai departe »

Sophia Loren și Jayne Mansfield: povestea acelei fotografii

Este una dintre cele mai cunoscute fotografii realizate la Hollywood în anii ’50. Cu siguranță v-a trecut prin fața ochilor, măcar o dată. Însă niciodată nu ați aflat exact ce-i trecea prin minte Sophiei Loren în vreme ce privea decolteul colegei sale de breaslă Jayne Mansfield. Dezaprobare? Categoric. Un ușor dezgust? Probabil. Actrița italiană, azi în vârstă de 80 de ... Citeşte mai departe »

Povești savuroase despre Marlon Brando și Cary Grant. Sophia Loren a lansat o carte de memorii

Actrița Sophia Loren, care va împlini 80 de ani pe 20 septembrie, a lansat recent o carte de memorii, în care vorbește deschis despre începuturile carierei sale, despre povestea sa de dragoste cu producătorul italian Carlo Ponti, precum și despre relația sa cu mai multe celebrități internaționale alături de care a lucrat, cum ar fi Marlon Brando și Cary Grant. ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus