joi , 29 iulie 2021

Arhivă etichete: soprana

Abonare RSS

Narine Yeghian, invitată specială. Julien Salemkour dirijează Mozart la pupitrul Orchestrei Naţionale Radio

Julien Salemkour, dirijor sub bagheta căruia s-au desfăşurat peste două sute de spectacole de operă, balet, dar şi concerte simfonice la Opera de Stat din Berlin (unde a fost dirijor asistent), invitat al unor prestigioase instituţii ca Metropolitan Opera din New York, Teatro alla Scala din Milano, Semperoper din Dresda ş.a., va dirija Orchestra Naţională Radio. Vineri, 8 noiembrie (19.00), ... Citeşte mai departe »

Soprana DIVNA cântă la Opera Naţională din Timişoara

Divna Ljubojevic, supranumită şi vocea îngerilor, va susţine un concert special de Paşte, pe scena Operei Naţionale din Timişoara, pe 29 aprilie. DIVNA va celebra prin actul artistic cel mai mare eveniment al Ortodoxiei, Învierea lui Hristos, într-un eveniment de înaltă ţinută. Biletele pentru spectacolul din 29 aprilie se găsesc la Casa de bilete a Operei Naţionale din Timişoara. Cu ... Citeşte mai departe »

„Turandot”, cu Silvia Sorina Munteanu și Daniel Magdal, la Opera Națională

Opera Naţională Bucureşti invită publicul vineri, 15 martie, începând cu ora 19.00, la concertul – spectacol Turandot,  partitura emoţionantă a lui Giacomo Puccini. Lângă Palatul Imperial din Pekin, un mandarin citeşte un decret imperial: toţi cei care aspiră la căsătoria cu prinţesa Turandot trebuie să răspundă la trei ghicitori. Pe cei ce încearcă, dar nu izbutesc, îi aşteaptă moartea. Tânărul ... Citeşte mai departe »

Opera Naţională: 160 de ani de la premiera absolută a operei La Traviata

Opera Naţională Bucureşti (ONB) sărbătoreşte miercuri, 6 martie (ora 19.00), alături de iubitorii genului liric, împlinirea a 160 de ani de la premiera absolută a operei La Traviata de Giuseppe Verdi, una dintre cele mai populare opere din lume. Rolul frumoasei curtezane Violetta Valéryva fi interpretat de soprana Irina Iordăchescu, una dintre cele mai apreciate soliste ale ONB, în vreme ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus