luni , 10 mai 2021

Arhivă etichete: sot

Abonare RSS

Tina Turner s-a căsătorit. Oprah Winfrey și David Bowie, invitați la nuntă

Tina Turner și soțul ei, Erwin Bach au decis să se căsătorească, după o relație ce durează de mai bine de două decenii, iar printre cei invitați la nunta lor au fost realizatoarea TV Oprah Winfrey și artistul David Bowie. Evenimentul a avut loc duminică, la reședința din Elveția a cântăreței. După o căsnicie nefericită, încheiată în anii ’70, Tina ... Citeşte mai departe »

Dana Săvuică: „Când ai un partener interesant alături de tine, nici nu simţi cum trece timpul”

După 20 de ani de căsnicie, Dana Săvuică vorbește cu același entuziasm dintotdeauna despre relația cu soțul ei, Răzvan. Cei doi au sărbătorit, recent, cele două decenii petrecute împreună printr-o vacanță în Italia, unde au redescoperit frumusețea timpului în doi. Dana ne-a povestit și despre cel mai nou proiect al său, o colecție de bijuterii care este deja disponibilă în ... Citeşte mai departe »

Kate Winslet este din nou însărcinată

foto Kate Winslet va deveni mamă pentru a treia oară, actrița fiind din nou însărcinată, a anunțat publicistul său. Kate va naște spre sfârșitul acestui an. Acesta este primul copil al lui Kate Winslet cu cel de-al treilea soț al său, Ned Rocknroll – nepotul miliardarului Richard Branson, cu care s-a căsătorit, în decembrie 2012, în cadrul unei ceremonii foarte ... Citeşte mai departe »

Paula Seling, despre soțul său: „El a fost sclipirea pe care o așteptam”

Paula Seling mărturisește despre soțul său, Radu, că este omul pe care îl aștepta în viața ei și că se întreabă, uneori, dacă merită fericirea pe care o trăiește. „El a fost sclipirea pe care o aşteptam şi uneori mă gândesc dacă am meritat-o, nu ştiu… Uneori mă gândesc ce am făcut să am atâta, să mi se dea atâta ... Citeşte mai departe »

Reese Witherspoon, arestată în Atlanta: „Îmi pare rău, am băut cam mult”

Reese Witherspoon a fost arestată, vineri, pentru tulburarea ordinii publice în Atlanta, Georgia, după ce soţul ei a fost oprit de poliţia rutieră pentru că îşi conducea automobilul în stare de ebrietate. Duminică, după ce a participat la premiera noului său film, la New York, Witherspoon a declarat că regretă comportamentul său din timpul incidentului și a recunoscut că „a ... Citeşte mai departe »

„Adevărul despre dragoste”: Pink și familia sa, în Amsterdam

Aflată în Europa, în turneul The Truth About Love, Pink chiar pare să cunoască adevărul despre dragoste. Zilele trecute, artista și-a îngăduit câteva ceasuri de relaxare, alături de soțul și fiica sa, plimbându-se cu bicicleta prin Amsterdam. Înainte de concertul său de vineri din capitala olandeză, Pink și soțul său, Carey Hart și-au petrecut timpul plimbându-se prin romanticul Amsterdam. Arătând ... Citeşte mai departe »

Jane Seymour divorțează de cel de-al patrulea soț

Actrița Jane Seymour, cunoscută mai ales pentru rolul său principal din serialul TV „Doctor Queen”, s-a despărțit de cel de-al patrulea soț al său, de care urmează să divorțeze legal, în curând. Purtătorul de cuvânt al actriței a confirmat această informație, sâmbătă, adăugând că Seymour s-a separat de soțul ei „în urmă cu câteva luni” și că, în această perioadă, ... Citeşte mai departe »

Apariție rarisimă: Emeli Sandé, alături de soțul său

Cântăreața Emeli Sandé a reușit performanța celebrității fără scandal, într-o lume în care viața privată este folosită drept o trambulină către glorie. Artista de origine scoțiană, a cărei carieră a luat o amploare admirabilă începând din 2011, și-a ținut viața privată departe de ochii presei, astfel că apariția sa recentă, la un eveniment, alături de soțul său, poate fi considerată ... Citeşte mai departe »

Imagini inedite, cu Pink și soțul său, de la filmările clipului „Just Give Me A Reason”

Un cuplu care nu a fost ferit de probleme, dar care astăzi pare să fi acceptat toate provocările pe care le presupune traiul în doi. Pink și soțul ei, Carey Hart, fac o pereche extraordinară și atunci când lucrează împreună, dovadă stând unul dintre videoclipurile recente ale artistei, în care apare alături de partenerul său de viață.  Daily Mail a ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus