duminică , 13 iunie 2021

Arhivă etichete: spatiu

Abonare RSS

Sonda spațială New Horizons, la cea mai mică distanță de Pluto

foto Sonda spațială New Horizons se află marți, 14 iulie 2015, la cea mai mică distanță de planeta pitică Pluto, acesta fiind considerat principalul eveniment spațial al anului. După ce a parcurs în jur de cinci miliarde de kilometri călătorind prin spațiu, New Horizons, lansată de NASA în 2006, va ajunge marți cel mai aproape de Pluto și va putea ... Citeşte mai departe »

Un rus a plătit 1.400.000 de euro pentru o călătorie în spațiu cu Leonardo DiCaprio

Un om de afaceri rus, stabilit în Monaco, a plătit 1.400.000 de euro pentru a lua parte la o călătorie în spațiu alături de Leonardo DiCaprio, la o licitație care a avut loc recent, pe Coasta de Azur. Un loc lângă starul din „Marele Gatsby”, într-o navă care aparține miliardarului Richard Branson, a atras atenția tuturor participanților la evenimentul care ... Citeşte mai departe »

Imagini spectaculoase cu Pământul, văzut din spațiu

Câțiva astronauți de la NASA au publicat, recent, în rețeaua Twitter, o serie de fotografii spectaculoase, cu Pământul văzut din spațiul cosmic.   Instantaneele arată, printre altele, un inel ciudat, de culoare mov, în jurul Teheranului, precum și deșerturi și vulcani sau insulele Caraibe. Imaginile au fost realizate de la Stația Spațială Internațională. Sursa: Daily Mail Citeşte mai departe »

Navighează pana sus