marți , 27 iulie 2021

Arhivă etichete: special

Abonare RSS

Special LaRevista.ro: ce lucruri frumoase îmi plac acum

foto Ce face omul toamna, când plouă afară și a terminat de citit toate cărțile și de văzut toate filmele bune, vorba vine? Mai aruncă un ochi pe Instagram, mai citește un blog bun și mai face puțin shopping virtual, pentru o reîmprospătare a spiritului (consumerist). Nu se lasă mereu cu aruncare la coș, că uneori e plăcut doar să-ți ... Citeşte mai departe »

Veronica Drăgoi: „Plec la drum cu sentimentul că nu se poate altfel, că de asta atârnă viața mea”

Am cunoscut-o în 2009, pe când căuta un lector pentru cartea ce urma s-o publice, „Camino, 800 de kilometri pe jos. O călătorie care mi-a schimbat viața “, și s-a întâmplat să fiu eu persoana care avea să arunce un ochi limpede pe manuscris, pentru a face revizuirile necesare. A început, pentru mine, ca orice alt proiect pentru care eram ... Citeşte mai departe »

Maria Mazilu: „Niciodată nu mi-am făcut planuri. Am trăit după suflet, imprevizibil”

După ce am primit acceptul Corinei Stoica de a scrie ceva pentru La.Revista.ro, am început s-o răsfoiesc mai atent, ca să-i simt stilul și să mă inspir. Interviuri cu profesioniști din diverse domenii; atât de vii, încât m-au tras în miezul lor, ca și când aș fi luat parte, în direct. Nici nu știu cum ajungeam să citesc încă unul ... Citeşte mai departe »

Dr. Miruna Varvariuc-Chelemen: „Aș vrea ca toate femeile să fie la fel de frumoase ca mama mea“

Arată ca un star de cinema, dar nu i-a venit ideea să participe la un casting la Hollywood, ci a vrut să dea la Medicină. Miruna Varvariuc-Chelemen este medic primar dermato-venerolog, Doctor în Științe Medicale și unul dintre cei mai apreciați medici de la noi în această specializare. Oamenii fac coadă în fața cabinetului ei, să-și trateze toate zgaibele pielii, ... Citeşte mai departe »

Carla Enea: „Câtă vreme vom putea călători, n-o să fim tentați să plecăm de tot din România”

Carla Enea e de profesie călătoare. A vizitat 72 de țări și probabil că nu se va sătura niciodată să descopere lumea. În 2007, a lăsat în urmă o carieră în jurnalism  și s-a concentrat pe afacerea de familie pornită de soțul ei, Ciprian Enea, cunoscut consultant în turism. Astăzi, dețin împreună cea mai importantă agenție de turism online din ... Citeşte mai departe »

Monica Ștefan, despre music marketing: „Aş asocia-o pe Pink cu ideea de călătorie în spaţiu”

Monica Ștefan e un om creativ și plin de energie. A lucrat în presa scrisă, în publicitate și în televiziune, domenii unde ai constant nevoie de idei noi și de capacitatea de a le pune în practică. De curând, însă, a renunțat la orice alt proiect și își folosește experiența pentru a oficializa un concept relativ nou în România: music ... Citeşte mai departe »

Cât de speciale sunt trăsăturile tale fizice? – VIDEO

Un videoclip de două minute, reallizat de echipa site-ului Buzzfeed, arată cât de speciale sunt anumite trăsături fizice umane. Știați că doar 8 % dintre oameni au ochi albaștri? Sau că numai 10 % dintre noi avem al doilea deget de la picior mai lung decât degetul mare? Un procent de doar 10 % dintre locuitorii planetei sunt stângaci, în ... Citeşte mai departe »

Emisiune specială: „Din dragoste pentru Nichita”, la TVR 2 – VIDEO

Duminică, 31 martie, de la ora 18.10, sub genericul „Din dragoste pentru Nichita”, telespectatorii pot urmări un program special în amintirea poetului Nichita Stănescu (31 martie 1933 – 13 decembrie 1983). Emisiunea moderată de Daniela Zeca-Buzura îi are ca invitaţi pe Mircia Dumitrescu (artist vizual), acad. Eugen Simion (critic literar) şi Corneliu Medvedov (cineast). TVR 2 îi invită pe telespectatori ... Citeşte mai departe »

Angela Gheorghiu, invitată specială în concertul lui Andrea Bocelli

Concertul lui Andrea Bocelli din 25 mai de la Romexpo se transformă într-un adevărat festival al muzicii de calitate. Cu fiecare zi lista de invitaţi speciali ai maestrului se măreşte. Dacă până ieri pe listă se aflau doar cele patru soprane de la DIV4S, iată că azi, Andrea Bocelli continuă seria de surprize cu alte nume sonore din muzica clasică ... Citeşte mai departe »

Mihai Trăistariu: cinci lucruri dragi

Care sunt lucrurile pe care Mihai Trăistariu le îndrăgește cel mai mult, dintre toate cele pe care le-a strâns, ca orice om, de-a lungul anilor? L-am invitat să ni se destăinuie… chiloții norocoși (zâmbește). Am o pereche de chiloți albaștri, pe care-i port o dată sau de două ori pe an, la concursuri sau evenimente speciale. Mi-a intrat în cap ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus