sâmbătă , 19 iunie 2021

Arhivă etichete: spectacol opera

Abonare RSS

„La traviata” de Giuseppe Verdi, spectacol-aniversar Elena Moşuc, la Opera Naţională

Cea mai cunoscută operă verdiană, La traviata, prinde din nou viaţă sâmbătă, 18 ianuarie, de la ora 19.00, la Opera Naţională Bucureşti, printr-o reprezentaţie specială dedicată aniversării sopranei Elena Moşuc, solistă ce cunoaşte o spectaculoasă carieră în străinătate. Aceasta va interpreta rolul Violettei Valéry, în vreme ce tenorul danez Sune Hjerrild, supranumit tenorul cu cea mai frumoasă voce a generaţiei ... Citeşte mai departe »

Concert „Verdi 200: arii şi parafraze”, la Opera Naţională Bucureşti

Toţi melomanii sunt invitaţi marţi, 22 octombrie 2013, de la ora 19.00, în Foaierul Galben al Operei Naţionale Bucureşti, la un regal al muzicii de operă dedicat sărbătoririi bicentenarului Giuseppe Verdi. Artiştii Operei Naţionale Bucureşti vor oferi publicului arii celebre din creaţia marelui compozitor, dar şi prelucrări instrumentale inedite ale acestora, create de Franz Liszt, Franz & Karl Doppler, Luigi ... Citeşte mai departe »

Baletul „La Sylphide” şi opera „Rigoletto”, printre premierele din noua stagiune a Operei Naţionale

După spectacolele susţinute în Festivalul Internaţional „George Enescu”, Opera Naţională Bucureşti pregăteşte deschiderea stagiunii 2013-2014, ce va avea loc în data de 17 octombrie, de la ora 19.00, cu spectacolul „Otello” de Giuseppe Verdi, cea mai recentă premieră a instituţiei. Noua stagiune a Operei Naţionale Bucureşti se anunţă mai mult decât generoasă pentru public. Astfel, pe lângă titlurile deja intrate ... Citeşte mai departe »

Artista canadiană Keri-Lynn Wilson dirijează premiera „Otello”, la Opera Naţională Bucureşti

Vineri, 6 septembrie, de la ora 19.00, la Opera Naţională Bucureşti are loc premiera spectacolului „Otello” de Giuseppe Verdi, după tragedia lui William Shakespeare. Spectacolul este dirijat de artista canadiană Keri-Lynn Wilson și regizat de Vera Nemirova, artistă de origine bulgară care a pus în scenă titluri importante din repertoriul liric în numeroase ţări. Următoarea reprezentaţie a acestui spectacol va avea ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus