marți , 27 iulie 2021

Arhivă etichete: Stela Popescu

Abonare RSS

Premieră la TVR: „Popeasca”, documentar cu şi despre Stela Popescu

foto Programul In memoriam dedicat de TVR actriţei Stela Popescu cuprinde un documentar în premieră: „Popeasca”, realizat în 2017 chiar de nepoata artistei. Îl putem viziona la TVR 1 vineri, 24 noiembrie, începând cu ora 21.35.  „Oricum, numai să nu mă faci Mare Doamnă… Spune şi tu că sunt o veche prietenă” – aşa o ruga Stela Popescu pe realizatoarea documentarului, nepoata ... Citeşte mai departe »

O știre pe care n-aș fi vrut s-o scriu niciodată

foto Inițial am vrut să tac și să nu scriu nimic. Odată ce vezi, negru pe alb, moartea relatată în presă, ți se confirmă și prinde putere. Când ești chiar tu printre cei care o oficializează, aproape că simți, în mod absurd, că ai contribuit la ea. Și-apoi, nici n-am știut cum să scriu știrea asta, care a împânzit, deja, ... Citeşte mai departe »

Ce părere are Stela Popescu despre operațiile estetice

foto A fost întotdeauna o femeie cochetă, ca să nu mai amintim de frumusețea și personalitatea sa fermecătoare, care au transformat-o într-una dintre cele mai iubite actrițe din România. Stela Popescu n-a ținut însă cu îndârjire la imaginea ei, sau cel puțin, nu atât de mult cât să apeleze la operații estetice. De altfel, cu acestea spune că nu este ... Citeşte mai departe »

Teatrul „Stela Popescu”: piesa „Dl. Goe și ai lui”, în Parcul Edenland

În Parcul Edenland vă puteţi întâlni sâmbătă, 26 august 2017, de la ora 12.30, cu o nouă atracţie: muzicalul „Dl. Goe şi ai lui”, o producție prezentată de Teatrul Muzical „Stela Popescu”. „Dl. Goe şi ai lui” este un spectacol în care cap de afiş este chiar Stela Popescu, în rolul Mam Mare, iar din distribuţie mai fac parte Raluca ... Citeşte mai departe »

Cum am fost eu jurnalistă „de război”, încuiată în toaletă

Tina Fey, în filmul „Whiskey Tango Foxtrot”, pe care trebuie să-l vedeți! sursă George Orwell a dat cea mai bună definiție jurnalismului, când a spus că înseamnă să publici despre o persoană tot ce n-ar vrea să vadă despre ea într-un ziar. „Restul e PR”, adăuga scriitorul. În ce mă privește, cred că am făcut mult PR în cei 10 ani ... Citeşte mai departe »

„Ca să ne mai treacă un pic”. Stela Popescu, invitată la „Profesioniștii”

La prima ediţie Profesioniştii din 2014 – sâmbătă, 4 ianuarie, de la 22.50 – Eugenia Vodă stă de vorbă cu actriţa Stela Popescu. O nouă serie a emisiunii Profesioniştii demarează sâmbătă, 4 decembrie, la TVR 1 şi online pe tvrplus.ro. Invitata Eugeniei Vodă la prima ediţie, festivă, din 2014, a Profesioniştilor (sâmbătă, 4 ianuarie 2014, ora 22.50), va fi actriţa ... Citeşte mai departe »

„Soacra cu trei nurori”, premieră în regia Stelei Popescu, la Opera Comică pentru Copii

Decembrie este pentru noi toţi luna cadourilor, lucru ce nu putea fi ignorat de Opera Comică pentru Copii, ai cărei principali spectatori sunt tocmai cei mici. O echipă de realizatori „unul şi unul” au pornit deja la lucru pentru a vă aduce, luni, 9 decembrie (11.00) o nouă premieră pe scena teatrului bucureştean: musicalul  „Soacra cu trei nurori”, după cunoscuta ... Citeşte mai departe »

Stela Popescu: „Pe vremea noastră nu intra oricine în televiziune. Astăzi intră multe ciurucuri”

Stela Popescu declară că o întristează peisajul media autohton, în care oameni de calitate îndoielnică sunt promovați în funcție de criterii ce au devenit tot mai greu de înțeles. Într-o serie de declarații acordate LaRevista.ro, celebra artistă a făcut referire la showbizul american, precum și la felul în care erau aleși și promovați tinerii în perioada debutului său pe scenă, ... Citeşte mai departe »

Stela Popescu: „Am 78 de ani, dar mă simt de parcă n-aș fi muncit nici o zi!”

Și-a dedicat scenei peste o jumătate de veac din viață, însă nici astăzi, la 78 de ani, Stela Popescu nu se simte obosită și mărturisește că joacă, în continuare, cu entuziasmul începuturilor. Regina teatrului de revistă românesc găsește bucurie în fiecare zi în care apare în fața publicului, de care nu s-a dezis niciodată. Reciproca este valabilă, Stela fiind una dintre ... Citeşte mai departe »

„Scufița roșie”, în regia Stelei Popescu, pe scena Operei Comice pentru Copii

Dacă nu aţi apucat să vedeţi Scufiţa Roşie, în regia nimeni alteia decât STELA POPESCU, la OPERA COMICĂ PENTRU COPII, în luna mai aveţi şansa de a participa la ultimile două reprezentaţii din această stagiune. „Scufiţa roşie înseamnă pentru mine o experienţă de mare emoţie pentru că este primul spectacol pe care l-am regizat, iar colaborarea cu OPERA COMICĂ PENTRU ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus