joi , 23 septembrie 2021

Arhivă etichete: stil de viata

Abonare RSS

Cinci lucruri care te vor ține în formă, iarna asta

foto Nu știu cum a fost pentru voi trecerea de la vară la toamnă/iarnă, dar eu nu-mi amintesc s-o fi resimțit așa de puternic ca anul ăsta. În primul rând, mi-a luat săptămâni întregi să pun deoparte șlapii și să scot la înaintare încălțăminte ceva mai potrivită. Tricourile sunt și acum primele pe umeraș, iar când mi-e frig, trebuie să ... Citeşte mai departe »

Scris în gene: voi ce ați moștenit de la ai voștri?

foto Am ochii aproape negri ai maică-mii și gura ei, nici prea-prea, nici foarte-foarte, se încadrează simetric în asimetria feței mele. Sprâncenele cred că sunt tot de la mama, la fel cum sunt pomeții bine conturați și picioarele, eheee, nu prea lungi… Părul l-am moștenit de la amândoi: mult, castaniu și în valuri. Doar nasul ăsta bizar n-am știut ani ... Citeşte mai departe »

„The Body Book”: ce am aflat despre stilul de viață al lui Cameron Diaz

Pusesem ochii pe cartea asta de câteva luni. Am răsfoit-o într-o zi la Barnes and Noble – de fapt, am luat-o de pe raft cu intenția de a o răsfoi, dar după câteva minute, m-am trezit pe un fotoliu din librărie, citind pasaje întregi. Abia de curând i-a venit însă rândul: am comandat-o de pe Amazon, la un preț foarte ... Citeşte mai departe »

Curățenie generală în stilul de viață

foto Când vine vorba de un stil de viață sănătos, stau de multe ori să mă gândesc ce ar presupune el pentru mine și viața mea. În momentul în care ai un job full time, cu termene limită și cu telefoane care nu contenesc, îmi dau seama că trece timpul, și pentru oricine timpul e prețios, mai ales dacă ai ... Citeşte mai departe »

Despre „Auspiciousness Element Diet Book”, de Tea Lu

foto O carte pe care toți cei care își doresc să trăiască în armonie cu ei înșiși și cu lumea din jur își vor dori s-o citească. Tea Lu nu ne recomandă o simplă dietă, ci un stil de viață în care lăsăm în urmă proastele obiceiuri (alimentare și nu numai) și ne înțelegem mai bine propriile nevoi. Concepută ca ... Citeşte mai departe »

O plimbare de 25 de minute, în fiecare zi, ne poate prelungi viața cu șapte ani

foto O simplă plimbare de 25 de minute pe zi ne poate prelungi viața cu șapte ani, spun cardiologii, care adaugă că orice formă de mișcare, chiar și moderată, înjumătățește riscul de infarct la persoanele de peste 50 de ani. Noul studiu, prezentat duminică la congresul Societății Europene de Cardiologie și citat de The Telegraph, sugerează că mișcarea efectuată în ... Citeşte mai departe »

ShapeShift Gym Camp: tabără de sport și nutriție, la Brașov

ShapeShift este o tabără de sport și nutriție care aduce o soluție echilibrată și pe termen lung pentru cei care doresc să-și îmbunătățească forma fizică, imaginea și starea de sănătate. Desfășurată în perioada 24 – 27 septembrie, la Fundățica, județul Brașov, tabăra ShapeShift are un concept deosebit, complet: se adresează celor care își doresc să facă sport și să aibă ... Citeşte mai departe »

Există puține lucruri mai bune decât…

Foto: fragment din „Joie de Vivre”, de Henri Matisse să te trezești dimineața devreme, într-o cabană retrasă în pădure, și să-ți bei cafeaua sau ceaiul pe malul lacului. să ţii în braţe un copil nou-născut. Să-l priveşti doar şi să te simţi binecuvântat că respiri lângă el. să faci din sport un mod de a-ţi depăşi limitele. Să descoperi că poți ... Citeşte mai departe »

Patru +1 sugestii pentru un stil de viață mai sănătos

Să vorbești despre stilul de viață sănătos a devenit o adevărată modă în ultimul deceniu. Tone de informații și de opinii răsar zi de zi din partea unei mulțimi de specialiști, gata să ne sfătuiască ce să (nu) mâncăm și ce să (nu) facem pentru a trăi mai mult și mai bine. Cum știm ce ni se potrivește și ce ... Citeşte mai departe »

Imunitatea, garda de corp a sănătăţii: cum trăim ca să o păstrăm puternică

Foto: breakingmuscle.com Fără sistemul imunitar, organismul nostru ar fi ca un tărâm al nimănui, în care agenţii patogeni şi-ar face de cap fără bariere. Imunitatea cuprinde toate mecanismele de apărare ale corpului în faţa atacurilor venite din exterior: bacterii, viruşi, fungi, substanţe toxice şi foarte gresive sau radiaţii. Sistemul imunitar reprezintă o reţea complexă de mecanisme bine alcătuite, fiecare având rolul ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus