vineri , 18 iunie 2021

Arhivă etichete: Sting

Abonare RSS

Sting concertează pentru prima dată la Cluj

Foto: Rebecca Blissett Celebrul artist Sting va concerta pentru prima dată la Cluj, toamna aceasta. Spectacolul vine după o serie de concerte sold out in America de Nord, Europa, America de Sud și Asia, și va avea loc pe 17 octombrie, la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca. Anul acesta, Sting va cânta pentru prima dată în Transilvania. Artistul revine în România ... Citeşte mai departe »

Sting: „I hear music all the time”

Sting, on his deep and everlasting bond with music: „I hear music all the time. Sometimes it drives me totally crazy. [laughs] In absolute silence I hear music. I hear music, I hear rhythms, I hear bird song. I live in an aural world. It’s never totally empty.” From an interview published on whitelotus.org. Citeşte mai departe »

Sting: „Yoga mi-a îmbogățit viața”

foto „Îmi așază mintea la locul ei. Îmi dă energie și, ca urmare, sunt mai productiv. Ca artist care cântă, cred de asemenea că anumite aspecte ale practicii yoga, cum ar fi faptul că respiri și mănânci mai bine, sunt esențiale în menținerea unei voci sănătoase. Deci, da, yoga este o parte importantă din viața mea de om creativ. Sunt ... Citeşte mai departe »

Mike & The Mechanics și James Walsh, în deschiderea concertului Sting

Mike & The Mechanics și James Walsh au fost invitați de Sting să cânte în deschiderea concertului său de la București. Sting revine în România cu turneul Back to Bass, pe 31 iulie, la Romexpo. Artistul britanic va interpreta cele mai cunoscute piese ale sale acompaniat de o trupă de cinci instrumentiști. Spectacolul este organizat de Marcel Avram și East ... Citeşte mai departe »

Concert extraordinar: Sting revine la București, cu turneul Back To Bass

Urmare a succesului înregistrat de turneul mondial Sting 2011-2012, Live Nation este încântată să anunțe că turneul Back to Bass va continua în acest an, iar Sting va interpreta multe din cele mai cunoscute hituri ale sale, acompaniat de o trupă formată din cinci muzicieni. Invitați speciali vor fi Mike & The Mechanics și James Walsh. Turneul pornește în luna ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus