luni , 20 septembrie 2021

Arhivă etichete: stiri

Abonare RSS

Anda Docea: opt mituri despre jurnaliști

foto De la „All the President’s Men” și „Broadcast News”, până la „Spotlight” și „Truth”, am văzut zeci, poate sute de filme și seriale cu subiectul din lumea presei. Constat că există niște mituri (sau chiar stereotipii) care nu încetează să mă amuze. Le înșir mai jos pe primele care-mi vin în minte: jurnaliștii apar șifonați, nedormiți, nerași, purtători de ... Citeşte mai departe »

Melania Medeleanu va prezenta știrile de weekend la Prima TV

Melania Medeleanu a bătut palma cu PrimaTV: din 6 mai, prezentatoarea va fi gazda știrilor de seară, de la ora 18.00, de vineri până duminică. Totodată, jurnalistul Cosmin Stan va prezenta știrile Focus, de luni până joi, alături de Magda Vasiliu. „Trei ani departe de malaxorul știrilor au însemnat pentru mine o experiență foarte interesantă, în care mi-am dat seama ... Citeşte mai departe »

Laura Nureldin: „La TV, încerc să rămân fidelă ideii că, între alb şi negru, există o infinitate de nuanţe de gri”

Este deja o figură familiară a postului Antena 3, unde ne aduce, în fiecare zi, știri prezentate după vechea și buna școală a jurnalismului de televiziune, cu neutralitatea și calmul care, azi, par să le lipsească altora. Laura Nureldin ne-a acordat un interviu în care vorbește despre pasiunea ei, presa, dar și despre alte lucruri care-i aduc bucurie în viața ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus