sâmbătă , 31 iulie 2021

Arhivă etichete: Straini in noapte

Abonare RSS

Florin Piersic și Medeea Marinescu revin cu piesa „Străini în noapte”

Actorii Florin Piersic și Medeea Marinescu revin pe scena sălii Studio a Teatrului Național București, în data de 12 octombrie, de la ora 20:00, cu piesa de teatru „Străini în noapte”, regizată de Radu Beligan. Vestea reluării acestei comedii remarcabile a declanșat reacții excelente în rândul publicului spectator. Așa se face că, în numai trei săptămâni, s-au epuizat toate biletele, ... Citeşte mai departe »

De 8 Martie, Florin Piersic și Medeea Marinescu sunt „Străini în noapte”

Actorii Florin Piersic şi Medeea Marinescu va invită, pe 8 Martie, la Palatul Naţional al Copiilor, la o ediţie specială a comediei de succes „Străini în Noapte”. Toate femeile din public vor primi în dar o floare din partea maestrului Florin Piersic, motiv pentru care accesul în sală va dura ceva mai mult decât de obicei. Spectatoarele vor avea astfel ... Citeşte mai departe »

Florin Piersic și Medeea Marinescu, invitați să joace „Străini în noapte” la Berna şi Lugano

Joi, 24 octombrie 2013, cu prilejul marcării Zilei Românilor din Elveţia, Ambasada României organizează cu concursul Institutului Cultural Român reprezentarea piesei „Străini în noapte”, de E. Assous, în regia maestrului Radu Beligan. Piesa reprezintă un recital actoricesc de primă mână, în interpretarea actorilor Florin Piersic şi Medeea Marinescu. Spectacolul va avea loc, cu începere de la  ora 20.00, în incinta ... Citeşte mai departe »

„Străini în noapte”: flori din partea lui Florin Piersic, la Palatul Copiilor

Cele trei reprezentaţii cu piesa „Străini în noapte” programate pe 5, 7 şi 8 martie la Palatul Copiilor se vor desfăşura sub semnul Mărţişorului şi al zilei de 8 martie: doamnele şi domnişoarele care vor veni la unul dintre spectacole vor primi la intrare o floare, din partea actorului Florin Piersic. În fiecare din cele trei zile, Florin Piersic îi ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus