marți , 27 iulie 2021

Arhivă etichete: stres

Abonare RSS

Special LaRevista.ro: nouă lucruri care mă binedispun

foto Încep cu ce mă enervează cel mai mult la mine, în perioada asta: că nu reușesc nicicum să mă mențin într-o stare de echilibru – am ori zile foarte bune, când sunt plină de energie și am convingerea că o să reușesc tot ce-mi propun, ori zile în care nu sunt bună de nimic, mi se pare că totul ... Citeşte mai departe »

Ce impact are stresul asupra sănătăţii pielii noastre

foto Pielea este cea mai clară oglindă a stării noastre de sănătate, astfel că o perioadă stresantă din viaţa noastră va avea în cele mai multe cazuri un impact direct asupra nivelului de energie, sănătăţii şi aspectului pielii. Nu numai că tensiunea din viaţa de zi cu zi face pielea să devină mai sensibilă şi reactivă, favorizând apariţia ridurilor şi ... Citeşte mai departe »

Ce să faci când simți că nu mai poți

foto: „Noapte înstelată”, de Vincent van Gogh Nu trec prin cea mai fericită etapă a vieții mele, ba chiar dimpotrivă. Anul trecut am emigrat în Statele Unite, pentru că m-am îndrăgostit aici și mi s-a părut cel mai bun motiv pentru a mă muta la capătul lumii. Vedeți, pentru unii, America poate fi începutul lumii, pentru mine a ajuns, în ... Citeşte mai departe »

Studiu: Transpiraţia cauzată de stres miroase mult mai pregnant faţă de cea normală

În cazul în care nu ştiaţi, există două tipuri de stres, pozitiv şi negativ, cel din urmă fiind cea mai întâlnită formă de stres şi intervine de obicei în momentele neprevăzute, tensionate, fiind declanşat de o lipsă acută de încredere în sine în anumite situaţii cum ar fi: susţinerea unei prezentări în faţa unui auditoriu, examen, interviu, ceartă cu şeful, ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus