vineri , 1 decembrie 2023

Arhivă etichete: succes

Abonare RSS

Mulți, da’ buni! Ce înseamnă să ai succes în social media

foto Acum doi-trei ani, să primesc multe like-uri la pagina de Facebook a acestei reviste mă bucura peste măsură. Simțeam că în felul ăsta munca mea era cu adevărat apreciată și susținută de cititori, și că astfel mă validau oamenii pentru ceea ce făceam. În aceeași măsură, mă întristam de fiecare dată când vedeam că cineva s-a dezabonat de la ... Citeşte mai departe »

Alexandra Nechita și Dragoș Mihalcea, despre succes și fericire: „Dacă poţi visa cu ochii deschişi, atunci eşti un artist”

Continuăm seria interviurilor cu personalităţile din campania „Români pentru o lume” cu pictoriţa Alexandra Nechita şi prim balerinul Dragoş Mihalcea. Aflăm, aşadar, că fericirea este cea mai rară dintre emoţii, apogeul carierei noastre este ACUM, iar goana după mai mare, mai mult şi mai bine a dat lumea peste cap. O lecţie de viaţă, în câteva rânduri. Cele de mai ... Citeşte mai departe »

„Poziția copilului”, cel mai de succes film românesc din ultimii 11 ani

„Poziția copilului”, regizat de Călin Peter Netzer, a depășit toate recordurile în materie de spectatori și încasări pentru un film românesc din ultimii 11 ani din cinematografele autohtone. Lungmetrajul lui Netzer, premiat cu Ursul de Aur la Festivalul de Film de la Berlin, a înregistrat 100.063 de spectatori. Astfel, producția a surclasat filme precum „Filantropica”, de Nae Caranfil (91.958 de ... Citeşte mai departe »

Alain Delon: „Am fost programat pentru succes, nu pentru fericire”

Alain Delon, cel mai charismatic și popular actor francez, se declară, la 77 de ani, obosit de o celebritate care i-a interzis o existență obișnuită. Și, cu toate că, privit din exterior, pare să fi primit totul de la viață, marele artist spune că nu a avut parte de fericire, căci aceasta nu este compatibilă cu succesul. Legendă vie a ... Citeşte mai departe »