sâmbătă , 31 iulie 2021

Arhivă etichete: Suedia

Abonare RSS

Șase ore de muncă pe zi: managerii suedezi spun că e mai productiv așa

foto O echipă de manageri suedezi au ajuns la concluzia că angajații sunt mult mai fericiți și mai productivi atunci când lucrează doar șase ore pe zi, în loc de programul clasic de opt ore. După ce au adoptat acest sistem, managerii au observat că nivelul de energie al angajaților lor a crescut considerabil. „Cred că ziua de muncă de ... Citeşte mai departe »

Suedia, cea mai bună țară în care să îmbătrânești

Suedia este țara cea mai bună în care să îmbătrânești, arată un studiu recent, realizat de specialiști ai Națiunilor Unite. De partea cealaltă, oamenii care se apropie de ultima etapă a vieții în Afganistan se confruntă cu cel mai rău stil de viață. Raportul mai arată că populația lumii îmbătrânește atât de rapid, încât cele mai multe țări nu sunt ... Citeşte mai departe »

Dragoș Mihalcea: Îmi displace cuvântul „patriotism”

La îndemnul părinţilor săi, a studiat baletul la Liceul de Coregrafie „Floria Capsali”, iar la 14 ani a primit o bursă completă de la Academia de Balet Kirov din Washington DC. După ce a absolvit cu onoruri, a fost invitat să danseze alături de Compania de Balet Universal în Coreea de Sud, unde a fost promovat rapid pe poziţia de ... Citeşte mai departe »

Delegația României la Eurovision a ajuns în Suedia. Cezar se pregătește pentru prima repetiție

În dimineața zilei de 8 mai, delegația României la Eurovision a ajuns la Malmö. Plecarea a fost în zori, iar Cezar și echipa care îl însoțește în Suedia au făcut o escală la Praga, apoi la Copenhaga, de unde autobuzul îi aștepta deja să îi ducă în Malmö, la hotelul unde sunt cazați, aproape de Turning Torso Tower (“Turnul răsucit”), ... Citeşte mai departe »

„Soprana masculină” merge la Malmö: Cezar a câștigat Eurovision România, cu piesa „It’s My Life”

Cezar Ouatu a câștigat, sâmbătă seara, selecția națională Eurovision 2013 și va reprezenta România în concursul internațional, care anul acesta va avea loc în Suedia, la Malmö.   Cântărețul cu veleități de soprană – da, știm că asta se cheamă oficial contratenor – , interpret al piesei „It’s My Life”, a reușit să convingă publicul, care i-a acordat cele mai ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus