joi , 30 noiembrie 2023

Arhivă etichete: Sunt un orb

Abonare RSS

„Sunt un orb”, cu Horațiu Mălăele: ediție specială de Crăciun, la cinema Scala

Recitalul „Sunt un orb”, ilustrat de actorul Horaţiu Mălăele, va avea loc joi, 17 decembrie, pe scena cinematografului Scala din centrul Capitalei, începând cu ora 20:00. Cu farmecul și talentul său, Horațiu Mălăele ne invită în Ajunul Crăciunului să petrecem o seară plină de umor cu poezii și glume siropoase inspirate din prezent, cu ironii fine sau momente de mare ... Citeşte mai departe »

„Sunt un orb”, cu Horațiu Mălăele, revine la Cinema Patria

Spectacolul „Sunt un orb“ nu este singurul din palmaresul lui Horaţiu Malaele cu zeci sau chiar sute de reprezentaţii jucate cu casa închisă, ani la rând. La aniversarea celor zece ani de la prima punere în scenă a recitalului intitulat sugestiv „Sunt un orb”, actorul continuă seria de reprezentaţii şi revine, la cererea publicului, pe 20 aprilie 2015, pe scena ... Citeşte mai departe »

„Sunt un Orb… De Dragoste”, în 14 februarie, cu Horaţiu Valentin Mălăele şi Adrian Naidin

„De dragoste pentru iubita mea“, „de dragoste animalieră”, vestimentară sau, de ce nu, „de dragoste pentru guvern şi pentru partid”, îndrăgostitul, cu nume predestinat parcă, Horaţiu Valentin Malaele, actor de geniu şi jongler consacrat în zona emoţiilor, va urca pe scenă de Valentine’s Day pentru o declaraţie de iubire pe versuri romantice, într-o ediţie extraordinară a spectacolului „Sunt un orb”. ... Citeşte mai departe »