joi , 3 decembrie 2020

Arhivă etichete: Susan Sarandon

Abonare RSS

Susan Sarandon: „Dragostea e o formă de respect pentru divinitatea din fiecare om”

Foto: huffpost.com Susan Sarandon, despre percepția ei asupra vieții, despre dragoste și religie, într-un interviu acordat publicației The Talks. De citit! Viața – un fel de plantă care crește continuu Îmi văd viața ca pe un organism, și nu ca pe ceva aflat pe un drum liniar, unde ajungi într-un punct anume și îndeplinești anumite lucruri și te oprești. Trebuie ... Citeşte mai departe »

„Thelma și Louise”, alb-negru

Un duo emblematic al începutului anilor ’90: Susan Sarandon și Geena Davis, în timpul filmărilor pentru „Thelma și Louise”. Câte s-au schimbat de atunci? Câte au rămas la fel…? Foto: virtual-history.com Citeşte mai departe »

Sfat de frumusețe de la Susan Sarandon: „Să nu fumezi tutun!”

Actrița Susan Sarandon spune că principalul secret al frumuseții sale este faptul că a renunțat la fumat, însă este de părere că marijuana nu afectează pielea la fel de puternic precum tutunul obișnuit. Susan Sarandon, care este într-o formă fizică admirabilă la vârsta de 67 de ani, a declarat că umorul și o dispoziție optimistă o ajută să-și mențină frumusețea. ... Citeşte mai departe »

Susan Sarandon: Am apărut drogată la aproape toate ceremoniile de premiere

Nu e un șoc că multe celebrități consumă droguri. Este însă o surpriză atunci când o recunosc cu nonșalanță. Este și cazul actriței Susan Sarandon, care a declarat într-o emisiune TV că s-a drogat înainte de aproape toate ceremoniile de premiere la care a participat, cu excepția Oscarurilor. Prezentă la emisiunea „Watch Happens Live”, vedeta a fost rugată să numească ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus