marți , 20 aprilie 2021

Arhivă etichete: sushi

Abonare RSS

Cum să slăbești cinci kilograme în trei săptămâni. Dă click aici ca să afli!

foto Ei, v-am prins cu titlul ăsta cancanoid, nu? 🙂 O să vă spun, pas cu pas, ce am făcut ca să slăbesc nu mai puțin de cinci kilograme în ultimele trei săptămâni, fără să mă abțin de la pâine, dulciuri și carbohidrați! Sincer, e cea mai eficientă dietă pe care am încercat-o vreodată și nu vă costă nimic s-o ... Citeşte mai departe »

Primul job în America

Dacă tot v-am ținut la curent cu toate aventurile mele de prin America, n-aveam cum să nu vă spun despre marele eveniment: am (deja) un job! Lucrez la CNN! Când mi-au văzut CV-ul, m-au angajat imediat ca reporter special, ceea ce înseamnă că am propriul meu birou, îmi fac singură programul, nu mă deranjează nimeni, beau cafele cât e ziua ... Citeşte mai departe »

Zece motive pentru care să mănânci sushi

Rareori se întâmplă ca unul dintre cele mai adorate și consumate feluri de mâncare din lume să aibă și beneficii pentru sănătate. Sushi, faimosul preparat japonez din orez și pește crud, e în primul rând un răsfăț pentru papilele gustative, însă constituie și o adevărată infuzie de substanțe nutritive pentru organism. Iată 10 motive pentru care să mănânci sushi: 1. ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus