joi , 29 iulie 2021

Arhivă etichete: Sylvester Stallone

Abonare RSS

Sylvester Stallone lansează filmul „Creed II”

creed 2

Cu o distribuţie excelentă, continuarea filmului de succes „Creed”, parte din celebra saga „Rocky”, îi readuce împreună pe Sylvester Stallone, Michael B. Jordan, Tessa Thompson, Dolph Lundgren şi Wood Harris. De data aceasta, sub tutela lui Rocky Balboa, proaspăt încoronatul campion la categoria semigrea Adonis Creed îl înfruntă pe Viktor Drago, fiul lui Ivan Drago. După succesul fulminant al filmului ... Citeşte mai departe »

Sylvester Stallone lucrează la un film despre viața și cariera sa la Hollywood

Sylvester Stallone va turna în curând un film despre viața și cariera sa la Hollywood, o idee la care lucrează de ceva timp, a dezvăluit mama actorului, Jackie Stallone. „Sylvester lucrează la povestea vieții lui, propria lui biografie. Trebuie să filmeze Rambo V și să meargă la Budapeste pentru a începe filmările la The Expendables 4, dar va turna acest ... Citeşte mai departe »

„Grudge Match: Faceţi pariurile“ ajunge în cinema din 17 ianuarie

Comedia Warner Bros. Pictures „Grudge Match: Faceţi pariurile” îi aduce pe legendarii Sylvester Stallone, actor nominalizat la Oscar şi Robert De Niro, câştigătorul a două prestigioase statuete, în rolurile unor pugilişti pensionaţi care intră în ring pentru o ultimă confruntare. Filmul regizat de Peter Segal are premiera în cinematografele din România pe data de 17 ianuarie. În „Grudge Match: Faceţi ... Citeşte mai departe »

Sylvester Stallone îl readuce pe „Rocky” pe marile ecrane

Iubitorii francizei „Rocky” se vor bucura, cu siguranță: Sylvester Stallone a anunțat că îl va readuce la viață pe celebrul personaj, în filmul „Creed”, în care Rocky îl va antrena pe nepotul regretatului său prieten Apollo Creed. La 67 de ani, Sylvester Stallone nu dă semne de oboseală. Starul se pregătește să înceapă filmările la o nouă peliculă, a șasea, ... Citeşte mai departe »

Boxerul Tommy Morrison, care a jucat în „Rocky”, a murit la doar 44 de ani

Boxerul Tommy Morrison, fost campion mondial la categoria grea, cunoscut și pentru rolul său din filmul „Rocky V”, a murit, duminică, la vârsta de numai 44 de ani, după ce fusese diagnoticat cu HIV. Morrison, căruia fanii îi spuneau „The Duke”, a obținut 49 de victorii, dintre care 44 prin knock-out. În 1988, el a jucat alături de Sylvester Stallone ... Citeşte mai departe »

Sylvester Stallone și Robert de Niro, răniți pe platourile de filmare

Amândoi au jucat în filme de mare succes despre box, iar acum își dau replica unul celuilalt într-o nouă peliculă, pe aceeași temă. Sylvester Stallone și Robert de Niro au fost surprinși, zilele trecute, în New Orleans, pe platourile de filmare ale „Grudge Match”.  Veteranii actori nu erau chiar în cea mai bună formă, căci aveau pe față semne vizibile ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus