duminică , 25 iulie 2021

Arhivă etichete: tango

Abonare RSS

Paşi de tango şi rock alternativ, la Opera Naţională Bucureşti

Spectacolul de dans contemporan Tango. Radio and Juliet, pe muzica unor compozitori precum Astor Piazzolla, Goran Bregovic sau pe cea a trupei britanice de rock alternativ Radiohead, are loc miercuri, 19 martie, ora 19.00, la Opera Naţională Bucureşti. Regia şi scenografia spectacolului  sunt semnate de Edward Clug, artist de origine română, director artistic al al Companiei de Balet a Teatrului ... Citeşte mai departe »

Una Historia de Tango, ultima reprezentație din această stagiune

Teatrul Masca vă invită duminică, 9 februarie, ora 19.00 la ultima reprezentație din această stagiune a spectacolului Una Historia de Tango, o călătorie în timp printre cele mai importante etape ale tangoului ce anul acesta împlinește patru ani de la premieră. Coregrafa Doina Botiș, prezentă în distribuția spectacolului, va pleca timp de trei luni în Mexic să antreneze o echipă ... Citeşte mai departe »

Un tango cu Al Pacino

Dacă i-ar trece cuiva prin cap să facă un top al celor mai memorabile secvențe de film cu Al Pacino, cu siguranță că scena tangoului din „Parfum de femeie” ar ocupa unul dintre primele locuri. Momentul nu ar fi fost însă atât de reușit fără prezența actriței Gabriella Anwar, care răspunde cu grație și fragilitate replicilor și pașilor de dans ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus