joi , 29 iulie 2021

Arhivă etichete: targ bijuterii

Abonare RSS

Prochaine participă la Christmas Concept, târg cu design, vintage și gourmet

Brandul de bijuterii handmade Prochaine participă la Christmas Concept, târg cu design, obiecte vintage și creații gourmet, care are loc pe 9 și 10 decembrie, la Grand Hotel du Boulevard din București.  Primul târg de Crăciun organizat la Grand Hotel du Boulevard, Christmas Concept, a chemat, adunat și selectat de la designeri la colecționari, de la bunătăți pentru oameni mari, la ... Citeşte mai departe »

Yard Sale Decembrie: haine, încălțăminte, bijuterii și obiecte deco

În weekend-ul 13 şi 14 decembrie sunteți invitați la cumpărături cu buget redus, la Dianei 4 (strada Dianei nr 4, zona Rosetti), de la 10:30 până la 18:00. La etaj şi demisol, unde haine de toate felurile, încălţăminte, bijuterii, cărţi şi obiecte deco îşi caută noi proprietari. Toate la preţ de chilipir! „Încheiem anul 2014 cu o bucurie, o altă ... Citeşte mai departe »

Fashion Bazaar, la a 16-a ediție: designeri, bijuterii, accesorii, încălțăminte și cosmetice

Duminică, 28 septembrie / Casa Universitarilor – Dionisie Lupu 46 11:00 — 19:00 DESIGNERI – BIJUTERII – ACCESORII – ÎNCĂLŢĂMINTE – COSMETICE Reduceri de 70 % Mergi pe 28 septembrie 2014, la Casa Universitarilor – Dionisie Lupu 46 – la FASHION BAZAAR – cel mai mare târg de modă, cosmetice şi vintage. Peste 60 de expozanţi vin cu colecţii reduse până la ... Citeşte mai departe »

Chilipiruri adorabile: începe Yard Sale de septembrie

Prima lună de toamnă îşi varsă coşurile cu chilipiruri la Yard Sale! Toate lucrurile care îţi lipseau din garderobă şi pe care amânai să le cumperi din lipsă de bani sau de timp le găseşti pe 20 şi 21 septembrie, la Dianei 4. Organizatorii Yard Sale au stâns laolaltă, la preţuri modice, lucruri purtate cu drag şi grijă, colecţii de ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus